Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Sefii Sectoarelor Politiei de Frontiera Darabani si Radauti-Prut au fost schimbati…intre eiOficial, de la începutul acestei săptămâni, la conducerea SPF Darabani nu se mai află subcomisarul Constantin Rugină, în locul său fiind numit comisarul Marius Gavrilescu, cel care până acum a fost la şefia SPF Rădăuţi-Prut, în timp ce Rugină îi va lua locul lui Gavrilescu. Practic, Constantin Rugină va fi șeful SPF Rădăuți-Prut după ce acum 8 ani de zile a preluat conducerea SPF Darabani.

Eficientizarea activităţilor şi dezvoltarea unui management performat” este motivul invocat de şeful Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi, comisarul şef Ştefan Alexa, în momentul în care i-a anunţat pe cei doi ofiţeri că vor face rocada. Tot la începutul acestei săptămâni, comisarul şef Cezar Hrişcă a demisionat de la şefia Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Botoşani, dar inspectorul principal de poliţie Minodora Răcnea, purtător de cuvânt în cadrul instituţiei, consideră că demisia lui Hrișcă nu are nici o legătură cu mutarea ofiţerilor de pe malul Prutului. „Demisia d-lui Hrişcă a fost din motive personale, nici într-un caz în urma controlului care îl avem acum, el fiind numit tot într-o funcţie de comandă la SPF Bivolari. Dacă ar fi fost ceva probleme, nu era numit într-o funcţie de comandă” a declarat pentru Darabaneni.ro, Răcnea. În ultima perioadă au mai fost înlocuiți din funcție șefii SPF Dorohoi, Românești și Stânca.Cert este că s-au întâmplat multe într-un timp scurt” a precizat subcomisarul Constantin Rugină, care conştientizează faptul că va avea o misiune mai dificilă la Rădăuţi-Prut, mai ales datorită Punctului de Trecere a Frontierei din localitate, nu doar a navetei de 50 de km. „La început îmi va fi mai greu, nu cunosc lucrătorii, nu le cunosc potenţialul, dar apoi totul va deveni o rutină” a spus Rugină, care speră ca această mutare să fie pe perioadă determinată. De asemenea, ofiţerul din Darabani vorbeşte doar la superlativ despre înlocuitorul său. Cei doi au fost colegi în cadrul Academiei de Poliţie, Gavrilescu absolvind unitatea de învăţământ cu un an mai devreme. „Am numai cuvinte de laudă la adresa d-lui Gavrilescu. E un bun profesionist care şi-a făcut întotdeauna treaba cu simţ de răspundere” a declarat pentru Darabaneni.ro, subcomisarul Rugină.

Citiți pe aceeași temă:
Rugină: „Contrabanda cu ţigări nu reprezintă un fenomen în Darabani”

Te-ar mai putea interesa si:  SPF Rădăuţi PrutSPF DarabaniSTPF BotoşaniConstantin RuginaMarius GavrilescuInspectoratul Teritorial al Politiei de Frontiera
9:04 pm Sambata, 20 Aprilie, 2013

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Cele mai frumoase colindătoare prezente la festivalul de datini și obiceiuri de iarnă de la Darabani, La mulți ani!

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare