Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

NOI Rezultate ale elevilor darabaneni la concursurile scolare
12 elevi ai Grupului Şcolar Darabani au participat sâmbătă la ediţia a III-a a Concursului Naţional de Chimie „Magda Petrovanu”, organizat de Facultatea de Chimie a Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi. Elevii au fost însoţiţi de cadrele didactice Cristina Chiriac şi Mariana Gheorghescu. La acest concurs şcolar au participat peste 1100 elevi din toate judeţele Moldovei.

Rezultate:

Clasa a VIII-a: premiul al III-lea Emanuel Luca (din 302 participanţi)
Clasa a IX-a: premiul al III-leaDenisa Stoian(din 206 participanţi).  Ambii sunt elevii prof. Cristina Chiriac.
Clasa a XII-a: premiul al III-leaBianca Aroşoaie şi menţiune Alexandru Pintilei(din 121 participanţi) – pregătiţi de prof. Mariana GheorghescuÎn aceeaşi ordine de idei, sâmbătă a avut loc la Botoşani faza judeţeană a Concursului de Informatică Aplicată. Elevii Grupului Şcolar Darabani au fost coordonaţi de către prof. Violeta Gherman şi Alin Ştefănucă şi au obţinut patru menţiuni, astfel:
Clasa a IX-a: Mihaela Mihai şi Andrei Neleapcă – prof. Violeta Gherman
Clasa a X-a: Ovidiu Bârsan şi Ionuţ Hurmuz – prof. Alin Ştefănucă 
8:29 pm Luni, 11 Aprilie, 2011

6 Comentarii la “NOI Rezultate ale elevilor darabaneni la concursurile scolare”

 1. costy spune:

  bravo lor

 2. andrei spune:

  Felicitari! :-)

 3. Adriana B spune:

  Felicitari!!

 4. nana spune:

  Felicitari elevilor si d-nei prof Chiriac!

 5. iuli si alex spune:

  felicitari denisa!

 6. crina spune:

  felicitari d-nei profesoare Gheorghescu Mariana si elevilor ei pentru rezultatele obtinute!

 7. Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


  Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Tema celei de-a 8-a ediții a festivalului Zilele Nordului este cea a redefinirii continue.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare