Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

SURPRIZE, SURPRIZE în Consiliul Local. AFLĂ deznodământul cazului elevilor mutaţi de la liceu la „Leon Dănăilă” GALERIE FOTO


Proiectul cu darea în folosinţă către Şcoala Gimnazială a parterului corpului B a clădirii Liceului „Dimitrie Cantemir” a fost introdus, până la urmă, pe ordinea de zi a ultimei şedinţe de Consiliu Local, la propunerea primarului Corneliu Aroşoaie, moment în care spiritele s-au încins, ca până la urmă să fie retras. La şedinţa din 30 iulie au participat mai mulţi profesori de la liceul din localitate, dar şi reprezentantul părinţilor claselor primare cu pricina, prof. Otilia David.

Atmosferă încinsă la propriu şi la figurat la ultima şedinţă de Consiliu Local din 30 iulie 2015. Consilierii şi ceilalţi participanţi la şedinţă s-au îngrămădit în Sala de protocol din spatele Primăriei, unde aerul a fost greu respirabil. Au fost prezenţi profesorii Liceului „Dimitrie Cantemir”, Mihai Rusu şi Lucian Sîrbu împreună cu directorul Alin Prisăcariu, dar şi Otilia David, cu cei doi copii ai săi, profesoara care îi reprezintă pe părinţii elevilor clasele primare mutate de la liceu la Şcoala Gimnazială „Leon Dănăilă” în timpul anului şcolar trecut.Dan Tîrniceru-Ifrim a aşteptat mai mult de 3 ani ca să fie preşedinte de şedinţă, iar acum a fost plecat în concediu, locul său la prezidiu fiind luat de Galia Hrimiuc. Preşedintele de şedinţă a dat citire celor 17 puncte de pe oridinea de zi, apoi primarul Corneliu Aroşoaie a mai propus un punct, cel prin care parterul corpului B al liceului să fie dat în administrare şcolii conduse de prof. Lucian Florea, moment în care consilierul Florin Ignat a explodat. Directorul adjunct al liceului a reclamat faptul că proiectul respectiv nu a fost întocmit cu trei zile înainte de şedinţă pentru a putea fi discutat şi în comisia de specialitate. Majoritatea consilierilor aflaseră de acest punct cu 10 minute înainte de şedinţă. Andrei Budianu i-a menţionat printre iniţiatorii acestui proiect pe consilierii social-democraţi Galia Hrimiuc, Dănuţ Hrimiuc şi Ioan Nenişcă, ultimul nefiind prezent la şedinţă. Inspectorul Primăriei a mai menţionat că imobilul este o proprietate publică a oraşului Darabani.„Ceea ce faceţi este un abuz”Consilierul Ignat a prezentat o încheiere de carte funciară în care se menţionează că imobilul respectiv este dat în folosinţă Grupului Şcolar Darabani, directorul adjunct al unităţii de învăţământ afirmând că este nevoie de avizul Ministerului Educaţiei pentru a se face transferul respectiv. „Ceea ce faceţi este un abuz”, a spus Ignat. Apoi au luat cuvântul Alin Prisăcariu, directorul liceului, prof. Mihai Rusu şi Otilia David. În final, primarul a cedat şi a retras proiectul de pe ordinea de zi. Îngrijorător este faptul că, înainte cu o lună şi jumătate de începerea noului an şcolar, nu se ştie sigur la ce şcoală vor învăţa aproximativ 100 de elevi din clasele primare.

Revenim cu detalii legate de acest subiect. Click pe prima fotografie pentru a viziona mai multe imagini

Citiţi pe aceeaşi temă:
Părinţii au protestat la Primărie: „Să înţelegem că nu vă interesează educaţia şi viitorul acestui oraş?” GALERIE FOTO
Te-ar mai putea interesa si:  Corneliu AroşoaieFlorin IgnatAlin PrisacariuOtilia David
12:01 pm Vineri, 31 Iulie, 2015

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

 

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare