Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

VEZI cine sunt elevii dărăbăneni care au obținut cele mari mari note la BACAbsolvenții de liceu de la Darabani au concurat marile colegii din municipiul reședință de județ. Au fost înregistrate performanțe notabile, chiar dacă, poate rămâne gustul amar al ratării unui zece pe linie.

Pentru sesiunea din iunie-iulie 2020, la Liceului „Dimitrie Cantemir” au fost înscriși 184 de candidați pentru susținerea examenului de Bacalaureat, dintre care 146 din promoția curent, iar restul din promoțiile anterior. La nivel general promovabilitatea a fost de 61,27%, iar pentru promoția 2020 promovabilitatea a fost mai mare, de 65,75%. Absolvenţii de la filiera teoretică au promovat bacalaureatul în procent de 94,93%, iar cei de la filiera tehnologică de 31,34%. Absolvenţii din promoţiile anterioare au promovat în procent de 26,31%.

Cel mai important lucru este că Darabaniul are a doua medie din judeţ, 9,96, obţinută de Dănilă Mihaela Alexandra. Absolventă a profilului matematică-informatică, aceasta a obţinut 9,90 la limba şi literatura română, 10 la matematică şi 10 la informatică. Alexandra a fost depăşită doar de trei colegi de la Colegiul Naţional „A.T. Laurian” şi unul de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu”, ambele din Botoşani. În total au fost obţinute 14 note de „10”: patru la limba şi literatura română, una la matematică, patru la istorie, trei la informatică şi două la anatomie şi fiziologie umană, genetică şi ecologie umană.Alți nouă elevi au obţinut medii peste 9,50, iar 28 de elevi medii peste 9,00.

Primele trei medii au fost obţinute de elevele:
-    Dănilă Mihaela Alexandra: 9,96 - 9,90 limba şi literatura română, 10 matematica, 10 informatică;
-    Romanescu Adina Margareta: 9,83: 10 limba şi literatura română, 10 istorie, 9,50 geografie
-    Cimpoi Ioana: 9,71: 10 limba şi literatura română, 9,75 istorie, 9,45 logică şi argumentare.

„Nu există oameni predestinaţi succesului şi oameni predestinaţi eşecului. Diferenţa se regăseşte doar în zilele negre şi în nopţile albe de dinaintea testelor şi a tezelor. Pentru a fi un învingător, trebuie să înveţi să renunţi la tot ceea ce este nesemnificativ în arhitectura viitorului. Trebuie să te pierzi de tine însuţi, pentru a te regăsi peste ani ca şi creaţie a existenţei tale de până la acel moment. Din adâncul sufletului mulţumesc tuturor profesorilor de la Liceul „Dimitrie Cantemir” Darabani, pentru munca depusă în construirea fundamentului existenţei mele viitoare” a declarat Alexandra Dănilă.„Nu am terminat de mult timp și deja simt lipsa colegilor, profesorilor și momentelor frumoase petrecute la liceu. Încep sa dau crezare celor care mereu îmi spuneau că liceul e cea mai frumoasă perioada din viața fiecăruia. Acum când privesc în urmă la anii ce au trecut îmi dau seama cât de norocoasă am fost ca mi-am petrecut acești ani frumoși alături de colegi minunați care mi-au lăsat amintiri frumoase și de profesori extraordinari care m-au ajutat să ajung în acest moment atât de mândră de mine și de rezultatele mele. Examenul de bacalaureat a reprezentat pentru mine un pas important. Sfatul meu pentru colegii mai mici e să învețe din timp, pentru că le va fi mai ușor în clasa a XII-a sa aibă rezultate mari și o viață de licean frumoasă” a spus, la rândul său, Adina Romanescu.

„Liceul pentru mine a fost o experiență care m-a format ca persoană. Am cunoscut oameni noi, medii noi, profesori noi care au ajuns ca până în clasa a 12-a sa mă ajute sa-mi formez caracterul pentru ceea ce urmează. Și bineînțeles, cum examenul de bacalaureat este un simbol pentru clasa a 12-a aș putea spune despre acest examen al maturității ca dacă te pregătești încă din clasa a 9-a, clasa a 12-a nu va fi deloc grea, pregătește-te din timp dar nu uita și de viața ta socială! Vei reuși cu siguranță! Munca dată din suflet va fi mereu răsplătită! Mult succes pentru viitorii elevi ai Liceului Dimitrie Cantemir care vor trece prin această experiență!” a transmis și Ioana Cimpoi.

Conducerea Liceului „Dimitrie Cantemir” transmite felicitări tuturor absolvenţilor, mult succes la admiterea în învăţământul superior şi mai ales în viaţă. Pentru cei care nu au promovat, multă „baftă” în sesiunea viitoare a bacalaureatului!
Te-ar mai putea interesa si:  Liceul „Dimitrie Cantemir”Bacalaureat 2020
9:08 pm Vineri, 03 Iulie, 2020

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare