Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Arosoaie a sunat clopotelul: „Dumneavostra aveti in fata viitorul” GALERIE FOTO


Prezent la festivitatea de deschidere a noului an şcolar de la Şcoala Gimnazială „Leon Dănăilă” începând cu orele 9:00, Corneliu Aroşoaie, primarul oraşului Darabani a ţinut un discurs, o oră mai târziu, şi la Liceul „Dimitrie Cantemir” din localitate. Edilul şef al urbei s-a arătat mândru că a absolvit şi el aceiaşi unitate de învăţământ.

La deschiderea anului şcolar au fost prezenţi alături de conducerea şcolii mai mulţi reprezentanţi ai unor instituţii din Darabani, ai Poliţiei, Bisericii, Inspectoratului Şcolar Judeţean. Medicul de familie Marcel Ţuţuianu a fost şi el la manifestarea de la Liceul „Dimitrie Cantemir” din localitate. „Sunteți aici, în fața mea, să deschidem noul an școlar, în care vă așteaptă un parcurs pe cât de dificil, pe atât de frumos. Dumneavoastă aveți în față viitorul” s-a adresat Corneliu Aroşoaie elevilor liceului dărăbănean.

„Examenul de căsătorie este cel mai important”Edilul şef al urbei a parcurs în alocuţiunea sa principalele etape ale vieţii actualilor elevi până la întemeierea unei familii. „Aveți de trecut câteva elemente, ați dat examenul de intrare în liceu, aveți Balul Bobocilor, cei de clasa a XII-a vor avea alte și alte elemente: Bacalaureatul, admiterea la facultate și nu în ultimul rând examenul de căsătorie care este cel mai important, și la rândul dumneavoastră veți deveni părinți și atunci vă veți da seama ce înseamnă să ai calitate de părinte” a spus Aroşoaie, care nu i-a uitat nici pe dascăli.Stimate cadre didactice, ne-am întâlnit de atâtea ori și știm că dumneavoastră aveți potențial și sunteți cei care îi puteți îndruma și călăuzi pe acești tineri pentru a reuși și ei în viață. În numele Consiliului Local şi în numele Primăriei vă doresc un an cât mai bun, cu rezultate bune și dumneavoastră să ajungeți acolo unde vă doriți, mult succes și să dea Dumnezeu să fie un an placut” a precizat primarul Darabaniului.

Click pe prima fotografie pentru a viziona mai multe imagini de la festivitatea de deschidere a anului şcolarTe-ar mai putea interesa si:  Corneliu AroşoaieŞcoala Gimnazială „Leon Dănăilă”Liceul „Dimitrie Cantemir”Balul Bobocilorprima zi de scoala
11:13 am Marti, 16 Septembrie, 2014

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

 

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare