Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

INTERVIU Stelica Strugaru: „Noi am făcut niste greseli care nu trebuiau făcute: taierea pensiilor si salariilor” 
Candidatul Alianţei România Dreaptă la Camera Deputaţilor pe Colegiul Darabani, Stelică Strugaru, a rupt tăcerea, şi în premieră, în cadrul unui interviu pentru Darabaneni.ro, enumeră plusurile şi minusurile primului său mandat de parlamentar. Dărăbăneanul nu exclude renunţarea la viaţa politică şi reîntoarcerea în business, chiar la Fabrica de confecţii din oraş pe care colegul său din ARD, Valentin Făgărăşian, şi-a manifestat intenţia de a o redeschide împreună cu mai mulţi investitori italieni.

D-le deputat, sunteţi la finalul primului mandat de parlamentar, iar peste două săptămâni doriţi să obţineţi şi cel de-al doilea mandat de deputat.

Vă spun sincer, pe mine mă interesează mai mult fabrica decât deputăţia. Aceasta din urmă mi-a lăsat un gust amar. Noi am făcut şcolarizare acum. Nu poţi să ieşi în Parlament şi să strigi în gura mare că vrei asta sau cealaltă. Pentru mine a fost primul mandat, iar d-l Blaga ne-a repetat în permanenţă să nu facem trafic de influenţă. Am ajutat toate primăriile din colegiu, începând cu Primăria Darabani, dar ştiţi ce probleme am avut cu d-l Burlacu...

Dar acum colaboraţi foarte bine cu fostul primar. Lipsa de comunicare este principalul reproş pe care i-l aduceţi?

Colaborăm, dar el este tot pe ideile lui. Nu i-a întins nimeni o mână de ajutor în afară de mine. Când l-am chemat la Bucureşti să primească bani de la Guvern pentru Darabani, a spus că nu-i dă voie partidul. A stat politic până în ultima săptămână, iar apoi l-am întrebat ce a făcut pentru dărăbăneni? De doi ani de zile am această idee de a investi italienii în fosta Fabrică de confecţii. Legea investiţiilor străine este dată de mine, pentru a crea locuri de muncă, nu altceva. Burlacu nu ia legătura cu mine nici acum. Eu poate voi mai fi în Parlamentul României, poate nu voi mai fi, dar primarul trebuie să fie suveran aici. El este edilul şef  care pune flori, face trotuare, pune pavele, construieşte poduri, nu parlamentarul trebuie să facă aceste lucruri. Am întrebat odată o femeie de la Drăguşeni ce ar trebui să facă un deputat în zona respectivă. Mi-a răspuns că parlamentarul trebuie să vină să-i taie spinii de pe imaş, că aceasta este cea mai mare greutate pentru ea. Oamenii nu înţeleg că noi suntem legislativul ţării. Ce ar însemna să mă bag eu, acum, la Procuratură? Mulţi vin şi promit, dar ei nici nu-şi cunosc colegiul pe care eu îl visez şi noaptea.

„...acum vântul bate din partea USL-ului

La noi, dacă a căzut Guvernul, acum vântul bate din partea USL-ului. Este o vorbă: la român nu trebuie să-i furi traista. Mergi în urma lui că o pierde singur. Şi noi am pierdut traista din mers. A venit fiecare cu idei, ca şi cum am fi furat toţi bani şi trebuie să-i cheltuim, şi apoi s-a pus sare deasupra. Înainte, prin 2000, politica era altceva. Până în ‘90 am fost conduşi de ruşi, acum suntem conduşi de UE. Înainte aveai căciulă, cojoc şi şoşoni, acum stăm pe bancă la Paris cu papuci de lac de unică folosinţă, în fâş şi cu capul gol. Asta am vrut, asta avem. Am intervenit tot timpul pentru locuri de muncă. Consider că acesta este cel mai important lucru în zona noastră. În anii ‘90 erau în Darabani 500 de jacarduri, toată lumea producea. Acum s-au molipsit unul de la altul şi toată lumea are magazine. Iar când unul a deschis o crâşmă, ceilalţi s-au luat după el şi au înfiinţat şi ei crâşme. Fiecare s-a învăţat să cumpere cu un leu şi să vândă cu doi lei. În loc să avem solarii unde să cultivăm roşii şi castraveţi, noi aducem legumele de la Suceava. Asta nu este o soluţie, nu putem supravieţui în aceste condiţii. România trece acum printr-o criză economică, financiară, bugetară şi chiar politică.

Concret, ce aţi făcut d-voastră pentru a împiedica închiderea Spitalului Orăşenesc Darabani?

Nu a fost treaba mea cu spitalul şi nu am putut împiedica închiderea lui, pentru că la noi, acolo, a fost destul de clar. S-au desfiinţat spitale mult mai mari precum cel de la Codlea sau Râmnicu Sărat. Am intervenit, dar problema a fost în ultima seară când spitalul din Darabani exista. Şi ne-am trezit a doua zi dimineaţă, iar spitalul era la Săveni. Nu ştiu cum a tratat problema d-l Burlacu, cum a bătut-o în cuie, el fiind la PNL, d-l Târzioru fiind la PNL, ei au bătut palma amândoi. Nu ştiu ce s-a întâmplat, dar eu când m-am trezit am aflat că spitalul din Darabani nu mai este. M-au sunat dr. Nor, d-na Meţler şi mai mulţi dărăbăneni să mă întrebe ce facem. Nu a depins de mine spitalul. Eu am făcut parte din Comisia economică. Când 6 comune PNL nu aveau bani de salarii i-am ajutat, pentru că toţi erau ai mei. Nu am reuşit să cad la pace cu primarul de la Darabani. Nu poţi să-i dai omului ceva cu forţa, să-i iei cu forţa poţi, dar să-i dai nu. De la Hudeşti a venit Viorel (n.r.-Atomei) pentru un parc, pentru sala de sport şi pentru un teren, la Smârdan, la Codreni aveau de terminat o şcoală, la Păltiniş şi la Havârna aveau un teren de sport. Parlamentarii de Botoşani au solicitat reabilitarea drumurilor Tg. Frumos-Botoşani şi Suceava-Botoşani, iar eu m-am luptat şi am intervenit pe lângă d-l Flutur şi am introdus modernizarea Vămii Rădăuţi Prut şi drumul 24 C Rădăuţi Prut-Manoleasa. Sunt bucuros că am realizat aceste lucruri.

Acestea sunt principalele realizări din mandatul d-voastră?

Nu numai, eu am ajutat fiecare comună. Noi, parlamentarii, suntem pentru făcut legi. Dacă mă duc şi spun că vă fac la Hudeşti cutare sau la Havârna cutare, asta înseamnă trafic de influenţă. În Parlament nu poţi interveni când vrei tu, faci legile în cadrul comisiilor. Primarul trebuie să facă drumuri, poduri şi proiecte. Nu am nimic cu Burlacu, nici cu Aroşoaie, cu nimeni.
 
„Când se transmite acum din Parlamentul României, parcă ar fi de la Jilava”

Nu e prea mare coincidenţa sosirii investitorilor italieni la Darabani cu alegerile parlamentare de peste două săptămâni?

Nu, acest lucru era programat de mai mult timp, iar candidatul la Senat pe Colegiul Darabani-Săveni, Valentin Făgărăşian, s-a cam săturat şi ar vrea să se retragă în zonă. Îi cunosc familia, pe soţia sa, Adriana şi cei doi copii minunaţi. Le-am spus să nu mă facă de râs pentru că eu rămân aici, în Darabani, nu am unde pleca. Trebuie să-mi cresc nepoţii aici. Nu i-am adus aici pe italieni pentru campanie electorală. Să treacă alegerile şi ne apucăm de treabă. Acum toţi banii îi dau pe drumuri. Toată ziua mă duc şi vin. Oboseală, şi nimic altceva. Când se transmite acum din Parlamentul României, parcă ar fi de la Jilava. Le-am spus, după sesizarea ANI, să mă împuşte dacă sunt vinovat. Dar eu cu cine am făcut campanie electorală? Cu băiatul meu, care are acum la rândul lui, doi copii.

„Pe mine, dacă vrei să mă înjuri, mă găseşti oricând...”

Care ar fi motivele pentru care dărăbănenii ar trebui să vă acorde votul lor pentru un nou mandat de parlamentar?

Eu le-am spus oamenilor: Fraţilor, eu am făcut tot ce am putut, dar nu m-am dus să fac trafic de influenţă. Nu s-a închis spitalul sau fabrica din cauza mea. Le-am transmis că pe mine mă găsesc tot timpul în Darabani, şi sâmbăta şi duminica. Pe mine, dacă vrei să mă înjuri, mă găseşti oricând, şi te-ai răcorit, în timp ce pe candidaţii de la Bucureşti nu-i mai vezi. Vine o dată pe an sau dacă îl cheamă primarul. Şi aşa legile sunt proaste, sunt date pe genunchi din ‘90 încoace. Am văzut un act de vânzare-cumpărare din 1864. Scria cam aşa: „Ţigan Danciu, cumpărat măgar la Panciu. Văzut, plăcut, bandat, măgar cumpărat”. Acum legea e foarte întortocheată. Toată lumea a venit numai cu minuni. Suntem câţiva care ne întâlnim în Parlament, sunt alţii care nu i-am văzut în veci. Pe unii nici nu-i cunosc, chiar dacă sunt colegii mei. Ei nu vin pentru că au afaceri mari. Şi eu, dacă aş fi avut afaceri mari, poate nu m-aş mai fi dus la Parlament. Ştiu, a fost o lecţie dură pentru mine, dar a fost adevărat!

Credeţi că principalul d-voastră atu la aceste alegeri reprezintă faptul că sunteţi dărăbănean?

Da, eu am ajutat pe toată lumea de aici. Din salariul meu de parlamentar nu am dus nici un leu acasă. Soţiei mele, fiind cu afacerile, i-am mai cerut nişte bani. Noi, parlamentarii, ne-am tăiat şi pensiile pe care le-am avut. Acum mergem pe principiul contributivităţii. Le-am spus oamenilor că nu pot să le promit foarte multe, dar dacă pot, îi ajut, şi mă pot întâlni oricând cu ei.

„Fabrica a rămas la preţul unui apartament din Italia”

Aţi participat la negocierile purtate de oamenii de afaceri italieni cu administratorul fostei Fabrici Cantex din localitate?

A fost o discuţie, acum au rămas să meargă în Franţa şi să achite suma pe care au discutat-o. Dacă vor cumpăra fabrica, ei de aici nu mai pleacă. Eu am forţat nota ca ei să ajungă aici. Fabrica a rămas la preţul unui apartament din Italia.

Care a fost rolul fostului primar al Botoşaniului, Cătălin Flutur, în această poveste?Duminică (n.r- 25.11.2012) urmează să avem o întâlnire pe Colegiu. Ei au susţinut o conferinţă de presă la Botoşani şi apoi am programat să mergem să vedem fabrica Knauf din Briceni (R. Moldova), lângă Mămăliga. Am discutat şi cu primarul din Păltiniş despre zăcămintele de bentonită. D-l Flutur nu a venit la Darabani politic. Nu am făcut poze, nu am dat calendare nimănui. Ei au dorit să discute ca să nu rămân eu cu obligaţii, ca să nu spună lumea că Strugaru a făcut prin asta campanie electorală. Eu vreau să dau drumul la Fabrică şi să lucrez şi eu aici. M-am săturat de drumurile astea şi de toate.

 Adică renunţaţi la Parlament?

Nu să renunţ, dar vedeţi cum e valul ăsta, politica este ciclică. Peste patru ani poate vom reveni noi, peste alţi patru vin ei. Nu e o problemă. Aşa-i valul, te împinge. Suntem ameninţaţi să nu ne ducem acolo sau dincolo. Fiecare face politică în felul lui. După o anumită perioadă lumea s-a săturat de unii politicieni. Am electorat care tot timpul m-a stimat, iar alţii au fost tot timpul contra. Noi am făcut nişte greşeli care nu trebuiau făcute: tăiarea pensiilor si salariilor. Eu am fost în Comisia de sănătate? Ştiţi cine a fost. Eu am fost în Comisia de muncă? N-am fost. Pe d-l Mihăilescu îl apreciez din toate punctele de vedere. El a câştigat războiul şi eu l-am pierdut? Nu a fost şi el la guvernare cu mine? Nu şi el a tăiat pensiile? Numai Strugaru le-a tăiat? Îl apreciez foarte mult şi pe d-lui şi pe d-l Şoptică. Nu am nimic cu nimeni. Nu am dat în nimeni niciodată; dacă s-ar putea să avem o discuţie constructivă, să putem face ceva pentru dărăbăneni. Mi se reproşează că nu am făcut multe pentru dărăbăneni. Am făcut, dar primarul a fost contra. Primarul a fost Gică contra. Am ajutat toate comunele. Colegiul meu a fost format din Darabani plus 16 comune. Sunt 17 localităţi în care trebuie să fiu frate cu toţi. Când a fost propus d-l senator Marcu pentru şefia CNVM, eu l-am susţinut pentru că era botoşănean de-al meu.

Ce procent credeţi că veţi obţine la aceste alegeri?

Nu ştiu, dar am o şansă mai mare decât d-l Şoptică pentru că pot să merg şi de pe locul doi. Obiectivul meu este să câştig cele mai multe voturi pe ARD. Dacă nu scot, vor veni alţii. Este o ruletă rusească. Toţi avem şanse. Şi d-l Făgărăşian are şanse la Senat şi d-na de la Săveni şi băiatul de la Dorohoi şi Roman şi Alecsandru, dar depinde cum se învârte roata. 
 
Te-ar mai putea interesa si:  Stelică StrugaruValentin Ilie FăgărăşianARD
7:51 pm Luni, 26 Noiembrie, 2012

18 Comentarii la “INTERVIU Stelica Strugaru: „Noi am făcut niste greseli care nu trebuiau făcute: taierea pensiilor si salariilor””

 1. BatMan spune:

  Domnule strugaru … oare pana unde poate sa duca nesimtirea omeneasca. Sa afirmati ca va intereseaza mai mult fabrica decat deputatia este culmea nesimtirii. Chiar ne crezi tampiti. In patru ani de mandat nu AI FACUT NIMIC pentru acest oras si acum in perioada alegerilor apar investitorii italieni. Rusine …… mai ai cateva zile de deputat dupa care va trebui sa dai socoteala pentru toate hotiile si minciunile. Nu a fost burlacu la bucuresti pentru bani .. alta minciuna gogonata …. burlacu era in stare sa mearga in maini pana la Bucuresti ca na a fost si el primar.. si pe perioada manadatului a tot investit in toate rablele care stau a cum stricate pe la poarta lui. AMR 12 ZILE

 2. Beldeanu spune:

  Derutatule ai uitat cand spuneai ca tu ne pupi in c..r o luna si noi pe tine 4 ani, sau atunci cand lumea protesta cu spitalul iai bagat si iai scos petoti cu limbajul tau primitiv. Acum vrei injurat. Lumea are bun simt si te va taxa la vot. Chiar trebuia sa-mi aduci dreptul la bocancii din campania trecuta si cei 200 lei ca i-am convins si pe vecinul din dreapta si din stanga sa voteze cu alin.

 3. vorniceni news spune:

  dl strungaru eu asi dori sa va injur dar nu stiu unde te pot gasi,? in plina campanie electorala finul dumitaleDinu Hrimiuc care e si consilier la consiliul judetean, da ordin sa impuste cainii din vorniceni, ciuciu voturi pentru STRUNGARU DE LA VORNICENI. (Dl deputat strungaru si calaul cainilor ucisi la vorniceni sunt rude, Dinu Hrimiuc este finul lui Srungaru*consilier județean Dinu Hrimiuc administrator Asociației Vânătorilor ”Theodor Balş” si te mai miri ca nu s-a facut dreptate oamenilor care li s-a impuscat cainii cu forta)

 4. dan n. spune:

  Ca de obicei nea Stelica ne spune cu stilul lui inconfundabil si fara ocolisuri care este treaba,vorba lui ce putea el sa forteze un primar si consilierii de la un partid advers sa faca treaba cand ei aveau de pus prin oras panouri luminoase pe banii primariei si da facut smecherii,fosti consilieri pe la pokeras la pierdut noptile,,lumea crede ca daca e parlamentar se transforma in zeu si face ce vrea p.la lui,in 2008 spun fara rusine ca l-am votat si pe el si pe Campanu chiar daca erau din partide diferite pentru simplul fapt ca sunt de ai nostri si sunt mandru sa fie niste darabaneni in parlament,acum timpurile s-au schimbat,unii platesc pentru ineficienta altora,spitalul a fost inchis exclusiv din vina locala,eu ce stiu,cand esti primar si promiti la oameni ca faci si dregi,pai te zbati nene si umbli si dai si haina de pe tine pentru targul tau si daca nu iese faci greva de foame in fata guvernului sau iti dai foc pt ca nu poti sa te intorci acasa si sa te uiti in ochii oamenilor carora le-ai promis luna si trei stele si sa le zici ca lasi orasul mai distrus decat l-ai gasit...macar daca burlacu isi dadea demisia de onoare,dar el ce a facut,a trecut la amenintat oamenii... de parca oamenii au vina prostiilor facute,oamenii au vina ca traiesc si vor mai bine pentru copii lor.Iar fara rusine si chiar daca intru in conflict cu multi altii care or sa inceapa sa arunce cu rahat in mine,daca as fi acasa la alegeri l-as vota iarasi.

 5. ghita cucuruzac spune:

  badia Stelica,lasa mumuu deoparte ca nu mai tine vrajeala,sfatul meu ia-ti copilu sa-ti faca iar propaganda ptr.vot,dupa cum ai mentionat ca el ti-a fost mentorul in mandatul trecut,si mergeti la fabrica,de la familia mea ai mumul la vot mersul bumerangului,,,,,cu raspunsurile de sus --ca voi sunteti ptr.facut legi si etc--------------abureala,,,,,,,,,,mergi la fabrica,,,,,,,,,,,,,

 6. iulian spune:

  La cat de bine se castiga din vama Radauti Prut si normal ca te gandesti ce rost are sa mai bati drumul Darabani Bucuresti si invers pentru cateva mii de lei...dar daca renunti la o functie mare oare nu pierzi si investitia din vama pentru ca se baga altii peste tine? e cu doua taisuri...grea decizie...cat despre injuraturi,fata in fata nu il injura nimeni,doar pe la colturi ,siteuri,ziare si cand se strang mase de oameni,dar fata in fata sa ii intre si lui in cap deloc... hai Darabaniu!!! P.S ...niste galeti ceva?..ca nu este apa curenta si sunt necesare!!!

 7. M.M spune:

  Cine seamănă se adună! Mincinoşi şi Burlacu şi Strugaru şi Câmpanu!Toţi au făcut afaceri cu Veronica "care este"( nu mai este contabil şef ). Acum se plâng, ce zic hai că-i mai prostesc odată. Ruşine, că nu aţi făcut nimic pentru cei care vau votat. Aţi demonstrat că nu vă pasă de nimeni şi nimic.

 8. ghita cucuruzac spune:

  darabanenilor, raspunsurile de mai sus ale lui badia Stelica sunt contrarii ,,ca el a facut,actualmente traieste din banii lui tata nevasta,el a dat bani,badia Ghita Burlacu nu ia luat etc........adevarul aflat de mine azi 27-11-2012 este la intelegere cu badia Ghita ,,badia Stelica s-a desculpat de toate ,vina este badia Ghita,,,de ce credeti ca se joaca asa ???? darabanenii vor fi indulgenti la vot cu badia Stelica,si in cazul care este deputat, badia Ghita este ,,,,consilier ,,,la cabinetul lui ,asta-i jocul,cu deschiderea fabricii este abureala, asa ca badia Stelica iar vrea sa ne o traga mumu,sper ca darabanenii sa fie lucizi pe cine voteaza,,,,,,,sanatate

 9. pt darabaneni spune:

  darabaneni, nu va imbatati cu apa rece! nu-l votati pe strugaru! votati-l pe mihailescu, zis MIKI SPAGA! el o sa va faca de 1000 de ori mai multe decat v-a facut strugaru. insa mai mu7lte promisiuni. iar de injurat, puteti sa-l injurat chiar daca nu mai vine prin oras pana la sfarsitul mandatului! efectul va fi acelasi! VOTATI MIKI SPAGA!!! hai USL sa furi ce-a mai ramas! ar trebui un slogan de genul <>

 10. pt darabaneni spune:

  ar trebui un slogan de genul ,,prosti din darabani voteaza USL si MIKI SPAGA! "

 11. spune:

  Dar un sclogan cu ,prosti din darabani au votat strugaru " nu trebuie?:) sau mergeti pe principiul asta in continuare..

 12. DDR spune:

  Domnul Stelica merita . Ce merita domnul Stelica ?

 13. alegator spune:

  Cand se imparteau banii la Consiliul Judetean l-a luat pe Burlacu cu el? Cititi interviul lui Burlacu in ziarul local Mesager( din luna Aprilie) sa vedeti ce spune cum l-a ajutat domn Stelica. A votat in plen impotriva taierii pensiilor si salariilor si nu stim noi? Prefer sa nu am pe cine injura,mai faci si pacate din cauza unor astfel de persoane. Cat despre crearea de locuri de munca, ar fi trebuit sa spuna cate locuri de munca a creat el si cate locuri de munca a distrus. El este pentru TUNURI nu pentru locuri de munca. Angajarea fiului arata ca nu vrea sa mai dea si la altii o bucata de paine deoarece nu-i ajunge lui.

 14. DARABANENI TREZITI-VA! spune:

  NU MERGETI LA VOT!USL N-A FACUT NIMIC DIN CE A PROMIS!ASTEPT DEMISIA LUI AROSOAIE DUPA CUM A PROMIS!IN SCHIMB TREBUIE FACUT REFERENDUM!SA PUNEM UN PRIMAR DIN ALTA PARTE CU REALIZARI!PUTEREA TREBUIE SA RAMANA LA NOI DAR TREBUIE SA LUPTAM!

 15. namavutcefacesiamfostlavot spune:

  v-am votat odata din patriotism local, stiam ca esti incompetent, stiam ca a fost turnator, ti-ai bagat neamurile pe unde mai era loc (biblioteca ,cj, vanatori etc), ai facut din vidanjor consilier judetean asta e realizarea mandatului tau, si-mi spui ca-ti pasa de locuri de munca, alalaltul fiind mai inteligent si-a dat seama ca n-are nici o sansa si s-a retras, tu daca n-ai nimic continui, patriotismul a disparut asa ca prostii nu prea mai sunt si bucurate ca ai fost in parlament, eventual mai ai timp sa-i mai faci cateva poze!!!!!!!!!!!!!!!

 16. costica spune:

  Dragi concetăţeni...Alesul, votat fiind într-una, incearcă să incalece minciuna, dar alegătorii fiind "isteţi", scotocesc tufele urmărind mistreţi... mistreţi cu râtul mare, să aibă cu ce mânca... sarmale, de aceia trebuie să alegem "aleşi"...gata culeşi... aleşi care nu sunt oarecum, ci îmbătaţi cu parfum... parfum de la şefii lor, pe care îl vor râgâi ... uşor, în zilele care urmează vom vedea o... sfârlează cu fofează care... şofează încetişor să nu provoace un omor - umor, acum aş încăleca pe o prună dar ei îmi oferă o minciună aş încăleca pe-o bere dar nu am bretele...

 17. gaga spune:

  Ba, nea stelica ( cu "s " mic ) de ce nu povestesti matale cum ai promis lui barlacu ( cu " b " mic ) ca aduci niscavai bani in Darabani daca faci fifti / fifti cu el. Insa prost cum il stim pe asta din urma nu a acceptat, ca doar nu mai era obligat la fi fti/fifti dupa ce vedea banii. De ce nu povestesti nea stelica cum ai adus ceva bani la biserici şi ai solicitat retur 60 % şi ai primit cam 30%. Daca tot te bate gandul sa pleci in productie sa stii ca esti bun la maturat prin fabrica ( de paznic nici într-un caz caci raman salariatii fara obiectul muncii )

 18. Stelica Strugariu spune:

  Alegatori. Asa cum am promis incepand cu anul 2016 fabrica se va redeschide. Dosarele depuse pana la data de astazi raman valabile. Al vostru deputat Stelica Strugariu Mincinosu

 19. Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


  Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare