Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

voluntari

SALVATOR DIN PASIUNE ISU Botoşani recrutează voluntari

Sambata, 11 Februarie, 2017

Dosarul candidatului trebuie să conţină: cererea de înscriere, certificatul de cazier judiciar (pentru persoanele care au vârsta de peste 18 ani), copie după actul de identitate, avizul psihologic cu mențiunea ”apt pentru activitatea de voluntariat în cadrul IGSU”, actul doveditor al ultimelor studii absolvite sau în curs de desfăşurare, adeverinţa medicală din care să reiasă cumulativ  cel puțin două din următoarele criterii: nu se află în ...  continuare »

Fara comentarii »

Organizatorii Zilelor Nordului caută voluntari

Marti, 16 Iunie, 2015

Au rămas mai puţin de două luni până la cea de-a doua ediție a festivalului „Zilele Nordului”. Pentru ca și în acest an evenimentul să fie un succes este nevoie de o echipă numeroasă și dornică de implicare. Organizatorii au deschis deja, odată cu 1 iunie, campania de recrutare a voluntarilor pentru festivalul din cel mai nordic oraș al României. Membrii Asociaţiei Nord au început recrutările voluntarilor mai repede, în speranța că vestea va ajunge la ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Credeți că după alegerile de anul acesta, dărăbănenii vor trăi mai bine?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare