Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Vasile Dascalu, candidatul ecologistilor pentru Camera DeputatilorEcologiştii botoşăneni şi-au prezentat joi, în cadrul unei conferinţe de presă, o parte din candidaţii la alegerile parlamentare din acest an. Pe lista cu pretendenţii PER la fotoliile din Parlamentul României se regăseşte şi un dărăbănean. Este vorba de Vasile Dascălu, cel care conduce sucursala Darabani a firmei de asigurări Uniqa. „Pentru Colegiul 3 Darabani îl avem pe Vasile Dascălu, inspector asigurări. Este foarte cunoscut în zonă” a spus vicepreşedintele PER Botoşani, Petru Filip, conform btonline, cu toate că numărul corect al colegiului din zona oraşului Darabani este 4. Dascălu are 60 de ani şi lucrează în domeniul asigurărilor de 17 ani. El a candidat de mai multe ori pentru Consiliul Local Darabani, dar nu a reuşit să obţină numărul necesar de voturi pentru a ajunge consilier.Am candidat independent în 10 iunie pentru că nu am fost de acord să mă aliez cu PDL-ul în cadrul Mişcării pentru Botoşani, cu toate că mi se oferise locul 3 pe listă” a declarat Vasile Dascălu. Fostul arbitru, în prezent observator de divizia C, este optimist în ce priveşte şansele sale de a ajunge deputat. „Legislaţia actuală mă avantajează, deoarece poţi ajunge parlamentar nu neapărat dacă obţii cel mai mare număr de voturi pe colegiu, ci şi de pe unul din locurile imediat următoare” a precizat Dascălu. Dărăbăneanul nu a participat la prezentarea candidaţilor PER Botoşani pentru Parlament, deoarece se află în această perioadă la un curs de perfecţionare.
1:20 pm Vineri, 31 August, 2012

1 Comentarii la “Vasile Dascalu, candidatul ecologistilor pentru Camera Deputatilor ”

  1. alegator spune:

    Omul la batranete mai da si in mintea copiilor. Nu esti in stare sa aduni aproximativ 350-400 de voturi pentru Consiliul Local si vrei sa iesi cu 30-40 de voturi parlamentar. Probabil este o gluma sau unii oameni si-au pierdut ratiunea(sper sa fie o gluma).

  2. Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


    Adauga un comentariu

Poza saptamanii

La fiecare patru ani nu punem speranța în politicieni că le va fi mai bine copiilor noștri. Să fie zâmbetul acestui copil un semn bun, de data aceasta?

Sondaj
Credeți că dărăbănenii vor trăi mai bine cu Mihai-Alin Gîrbaci la conducerea Primăriei Darabani?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare