Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Ministrul Sanatatii a vizitat spitalul din Darabani. „Ce vrea Turcanu si cu aia ai lui, sigur nu se intampla” GALERIE FOTO


 Cu şase zile înainte de alegerile prezidenţiale, Nicolae Bănicioiu, ministrul Sănătăţii, a efectuat o vizită în urbea de pe malul Prutului şi implicit la principala unitate spitalicească din cel mai nordic oraş al Moldovei. Cu această ocazie, ministrul l-a atacat politic pe preşedintele Consiliului Judeţean, asigurându-i pe dărăbăneni că Florin Ţurcanu nu le va închide spitalul, aşa cum s-a întâmplat în timpul guvernării PDL.

Primarul oraşului, Corneliu Aroşoaie, a insistat pe lângă ministrul Sănătăţii să înfiinţeze o linie de gardă la secţia dărăbăneană a Spitalului Judeţean, dar şi să mărească numărul de paturi din cadrul unităţii sanitare. „Sperăm ca în perioada care urmează, această secţie să se păstreze, dar să se şi dezvolte, având în vedere că au rămas anumite clădiri pe care noi le-am conservat” a precizat Aroşoaie. Aflat în campanie electorală, ministrul Sănătăţii a menţionat că vizita sa la Darabani se datorează şi unor declaraţii războinice ale preşedintelui Consiliului Judeţean privind o nouă suspendare a activităţii unităţii spitaliceşti din Darabani.„Să-i asigurăm (n.r.-pe dărăbăneni) că nu se mai ajunge la situaţia de pe vremea d-lui Boc, cu siguranţă. Am ţinut să vin mai ales că am auzit nişte declaraţii ale preşedintelui Consiliului Judeţean. Am înţeles că a spus că vrea să-l închidă el, deci vă asigur eu că nu se va întâmpla lucrul acesta, ci, din contră, vom încerca să sprijinim cu mai mult. Eu mâine sunt în zonă pentru că mai deschidem un spital. Ce vrea Ţurcanu şi cu ăia ai lui, sigur nu se întâmplă. Staţi liniştiţi din punctul ăsta de vedere” a spus Nicolae Bănicioiu. Un angajat al spitalului i-a adresat mulţumiri ministrului Sănătăţii.Nicolae Bănicioiu a fost însoţit, la Darabani, de Costel Lupaşcu, preşedintele CAS Botoşani, Silvana Tudorache, şefa DSP-ului, parlamentarii PSD Doina Federovici şi Tamara Ciofu, dar şi de prefectul teoretic apolitic, Costică Macaleţi. Dărăbăneanul Costel Lupaşcu a spus că spitalul din oraşul de pe malul Prutului îşi asigură finanţarea prin serviciile pe care le acordă. La întrebarea ministrului, dacă unitatea sanitară dărăbăneană a înregistrat datorii, dr.Tania Aroşoaie, soţia primarului Corneliu Aroşoaie, a răspuns că unitatea spitalicească dărăbăneană nu a avut niciodată datorii şi chiar a fost pe profit în momentul în care i-a fost suspendată activitatea, în 2011.

Click pe prima fotografie pentru a viziona mai multe imagini (foto: Cristian RĂCNEA, Cristian Studio)Te-ar mai putea interesa si:  Florin ŢurcanuCostică MacaleţiCostel LupascuTamara CiofuNicolae BănicioiuDoina FederoviciTania ArosoaieSilvana Tudorache
1:33 am Marti, 11 Noiembrie, 2014

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare