Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Gata noua sală de sport a orașului Darabani ”Este o bijuterie” GALERIE FOTO & VIDEO

Joi, 17 iulie a.c., s-a semnat procesul verbal de recepție a lucrărilor la noua sală de sport a orașului, în prezența autorităților locale, reprezentanților Companiei Naționale de Investiții, Inspectoratului în Construcții, ISU Botoșani și ai firmei care a realizat construcția, respectiv ABC-CON Internațional.

Capacitatea sălii este de 102 locuri pe scaune, iar costul total al investiției este de  2.306.156, 86 lei fără TVA. Constructorul acordă 2 ani garanție pentru lucrările efectuate în decurs de 3 ani și ceva. Toată lumea vorbește la superlativ despre sala de sport școlar, a cărei dezavantaj este că se află la periferia orașului, mai exact la ieșirea spre Eșanca. ”E un proiect reușit, constructorul chiar și-a făcut treaba cu responsabilitate. Sala se prezintă în condiții foarte bune” a declarat pentru Darabaneni.ro, Alin Gîrbaci, viceprimarul orașului Darabani, care a mai precizat că urmează să detașeze la sala de sport o persoană calificată care urmează se va ocupa de instalația termică a amplasamentului.



”Este o bijuterie. Cu o suprafață de joc de aproximativ 35/18 m, este o sală oficială de baschet sau volei nu de fotbal sau handbal. Din punct de vedere al dotărilor e foarte generoasă” ne-a transmis și profesorul de sport al Liceului ”Dimitrie Cantemir”, Mihai Rusu. Cel mai probabil, echipa de futsal a orașului, Sporting Darabani, va disputa aici partidele din Campionatului Național de Juniori.



Te-ar mai putea interesa si:  Liceul „Dimitrie Cantemir”Mihai RusuAlin Girbacisala de sport Darabanisala de sport a orasului Darabani
6:27 pm Sambata, 20 Iulie, 2019

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare