Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Seminar privind Anul European al Voluntariatului, organizat la DarabaniAnul 2011 a fost declarat Anul European al Activităţilor de Voluntariat care Promovează Cetăţenia Activă. Cu acest prilej Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani va organiza în lunile septembrie şi octombrie o serie de acţiniuni menite a promova activitatea de voluntariat. Activităţile vor consta în organizarea unor puncte mobile de informare preventivă, distribuirea de pliante şi tipărituri informative, prezentarea tehnicii de intervenţie din cadrul Detaşamentelor de Pompieri Botoşani şi Dorohoi, precum şi a Serviciilor Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă (SVSU) ale oraşelor Darabani şi Flămânzi. „Vineri, 9.09.2011, între orele 10:00-14:00, în zona centrală a oraşului se vor prezenta mesaje preînregistrate de informare preventivă în domeniul situaţiilor de urgenţă, vor fi distribuite pliante şi vor avea loc acţiuni demonstrative privind modul de intervenţie în caz de urgenţă”, ne-a declarat Gheorghe Sîsîiac, şef SVSU Darabani. Acţiunea se va încheia în 14.10.2011, dată în care la Darabani va avea loc un seminar cu participarea tuturor şefilor SVSU din judeţ. Tot atunci va fi Ziua Porţilor Deschise la SVSU din localitate.  
5:56 pm Miercuri, 07 Septembrie, 2011

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Cele mai frumoase colindătoare prezente la festivalul de datini și obiceiuri de iarnă de la Darabani, La mulți ani!

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare