Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

EMOTII la recitalul de pian al lui Bogdan Vaida de la Darabani VIDEOSpectacolul de duminică seară organizat la Darabani de către Asociaţia Nord a generat emoţii mari atât în rândul spectatorilor, tinerilor artişti, dar şi în tabăra organizatorilor

Ionel David, unul dintre organizatori, a fost desemnat de către membrii Asociaţiei Nord să ţină un discurs în faţa spectatorilor. Bibliotecarul dărăbănean a fost copleşit de emoţii, şi-a pus mâinile în cap şi a optat, în final, pentru râs în loc de plâns, fiind „salvat” de aplauzele spectatorilor. David a evidenţiat meritul deosebit al fraţilor Ştefan şi Alexandru Teişanu în organizarea evenimentului cultural de la Darabani. „Vă rog să-mi scuzaţi emoţiile... Nu prea sunt obişnuit să ţin discursuri. Nu pot spune că am fost organizator al acestui concert, ci un executant. Organizatorii adevăraţi ai acestui concert sunt fraţii Ştefan Teişanu şi Alexandru Teişanu de la Cluj. Eu am fost doar executantul local, ei au venit cu ideea iar eu am încercat să o pun în practică, aşa cum am putut mai bine. Mă bucur că sunteţi în număr atât de mare. Cred că vom reuşi să facem fericiţi doi elevi din oraşul nostru, care cu ajutorul d-voastră vor avea sărbători mult mai fericite” a spus Ionel David.


 

Şi cei mai mici dintre artişti au fost emoţionaţi în faţa publicului numeros din sala Casei de Cultură „Theodor Balş”, micuţa Carla Dascălu fiind aplaudată frenetic, iar tatăl său, prof. Mirel Dascălu, a îmbrăţişat-o călduros şi a felicitat-o la final. Simpatica artistă nu a rezistat până la finalul concertului lui Bogdan Vaida şi a adormit în braţele părintelui său (foto dreapta). După ce Ionel David i-a stricat „surpriza” prezentatorului Liviu Andronic, pe scenă a fost invitat şi unul dintre artizanii spectacolului organizat în premieră la Darabani, Ştefan Teişanu, despre care Liviu Andronic a spus că a fost „temelia şi acoperişul acestui demers”.Chiar nu era nevoie, pentru că sunt de acord cu ceea ce a spus Ionel, mai puţin partea în care ne-a acuzat pe noi de acest eveniment. Eu cred că autori ai acestei manifestări nu sunt cei care au avut ideea, pentru că lumea e plină de idei, dar nu multe ajung la implementare. Cei care s-au ocupat de implementarea acestei idei au fost Ionel şi d-voastră, cei din Darabani. Doar atunci când organizezi un astfel de eveniment înţelegi rostul acelor minute în care se mulţumeşte sponsorilor şi celor care ne-au ajutat” a precizat Ştefan Teişanu, care a enumerat persoanele şi instituţiile ce au contribuit la organizarea acestui eveniment. Impresionat de spectacol, primarul Corneliu Aroşoaie a luat şi el cuvântul, afirmând că va propune Consiliului Local alocarea unui fond special celor două mari unităţi de învăţământ din localitate, pentru organizarea unor astfel de evenimente înainte de sărbători.
Te-ar mai putea interesa si:  Corneliu AroşoaieLiviu AndronicStefan TeisanuAlexandru TeisanuAsociatia Nord
10:48 pm Luni, 16 Decembrie, 2013

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Viitorul Darabani a câștigat Cupa României din regiunea Nord-Est, dar marele învingător este delegatul echipei, Costel Nechifor, care, surprinzător, și-a făcut apariția la meci, direct de la București. Acesta a stat pe banca dărăbănenilor o bună parte din prima repriză a meciului

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare