Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Șoptică vrea UNITATE dupa câștigarea președinției PNL BotoșaniAm deosebita onoare de a conduce Organizaţia Judeţeană a PNL Botoşani, în urma alegerilor care au avut loc la sfârşitul săptămânii trecute. Mandatul de preşedinte al liberalilor botoşăneni mă obligă şi mă responsabilizează deopotrivă, deoarece m-am înscris în această competiţie din dorinţa de a demonstra că PNL Botoşani poate deveni prima formaţiune politică a judeţului în viitoarele confruntări electorale, anunță senatorul Costel Șoptică după câștigarea șefiei partidului.

Am avut alături o ECHIPĂ UNITĂ, formată din primari, viceprimari, lideri ai organizaţiilor locale, oameni cu reale calităţi morale, profesionale şi organizatorice, o echipă care a exprimat integritate, eficienţă şi echilibru, alături de care voi munci aşa cum trebuie pentru modernizarea, dezvoltarea şi creşterea Organizaţiei judeţene. Sunt convins că noul Birou Permanent Judeţean, împreună cu primarul municipiului Botoşani, Cătălin Fluture, şi colegul deputat Cristian Achiţei, vom constitui un nucleu redutabil care să ne permită să ne îndeplinim obiectivele!Mesajul meu a fost unul de unitate, iar acum sunt convins că toată suflarea liberală din judeţul Botoşani va conştientiza că există un singur PNL! Reiterez că îi aştept pe toţi liberalii botoşăneni, indiferent de parcursul politic anterior, să formăm o organizaţie puternică, în care fiecare dintre noi să îşi aducă aportul la creşterea competitivităţii noastre politice. În calitate de preşedinte, voi asigura solidaritatea şi buna cooperare între toţi liberalii, deoarece prima condiţie în obţinerea performanţelor politice şi electorale este un nucleu strâns unit şi călăuzit de aspiraţii comune.

Menirea unui om politic este cea de a se bate pentru binele celor mulţi! Voi fi preşedintele tuturor liberalilor botoşăneni, iar acum este momentul să renunţăm la orgolii şi dispute fără sens, şi să ne implicăm cu toţii în creşterea şi dezvoltarea PNL Botoşani!
Te-ar mai putea interesa si:  Costel ŞopticăPNLPNL Botosani
11:21 pm Miercuri, 03 Mai, 2017

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare