Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Participare internațională la Maratonul Nordului Teioasa Trail VEZI rezultatele GALERIE FOTO

Peste 100 de iubitori ai sportului din țară, dar și din Irlanda de Nord sau Cipru au participat duminică dimineață la competiția de alergare pe teren accidentat din cadrul Maratonului Nordului, ajunsă la cea de-a treia ediție. 

Ediția din acest an a Teioasa Trail a inclus probele Family, Cross 6km, Cross 12 km și Semimaraton. În contextul pandemiei de coronavirus, startul competiției din Teioasa  a fost unul diferențiat, plecându-se în perechi, la distanță de 20 m, s-a coborât spre Biserică, apoi s-a urcat Dealul Holm, cei de la Semimaraton continuând alergarea până la Prut (La Poartă) și apoi 2 km prin pădure, apoi traseul probei de 12 km s-a separat de Semimaratonul care a continuat spre Poiana 4 Stejari, lunca Prutului și retur. Cuplurile de părinți și copii au alergat doar 1,8 km de traseu.

”S-au luat toate măsurile de siguranță, s-a făcut triajul epidemiologic, tuturor participanților li s-au pus la dispoziție măști de protecție și gel dezinfectant. Suntem cumva norocoși pentru că majoritatea competițiilor s-au reluat de circa două săptămâni și am avut curajul de a organiza acest eveniment în condiții speciale. Nu mulți și-au permis acest risc, participarea fiind una surprinzătoare în aceste condiții” a declarat pentru Darabaneni.ro, directorul competiției, Alex Teioșanu, care a împărțit câștigătorilor zeci de diplome și medalii la festivitatea de premiere.

În premieră, organizatorii Maratonului Nordului au inițiat și o campanie de colectare de hrană pentru animalele fără stăpân din Darabani, un proiect adoptat de la Iași, până ieri fiind colectate peste 300 kg de mâncare.

”Rămâneți sănătoși, vă felicit pentru modul în care v-ați comportat în această perioadă dificilă și sper să ne revedem și la anul. Drum spre casă!” le-a transmis, la final, Alex Teioșanu celor prezenți în Poiana Teioasa.

Click pe prima fotografie pentru a viziona peste 50 de imagini

Te-ar mai putea interesa si:  Maratonul NorduluiTeioasa TrailAlex Teiosanu
5:45 pm , 30 August, 2020

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare