Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

ADIO, DAR RĂMÂN CU TINE Foştii elevi de la „Dimitrie Cantemir”, în prezent la „Leon Dănăilă”, vor învăţa tot la liceu VIDEOCele patru clase primare care au fost mutate, cel puţin pe hârtie, de la Liceul „Dimitrie Cantemir” la Şcoala Gimnazială „Leon Dănăilă” vor începe în septembrie anul şcolar, tot la liceul din localitate, în ciuda promisiunilor solemne privind modernizarea claselor din incinta Şcolii „Leon Dănăilă”. Corneliu Aroşoaie a spus că nu a primit aprobarea Inspectoratului Şcolar Judeţean pentru a investi într-o clădire veche a Şcolii Gimnaziale.

Astfel, cel puţin pentru moment, este respectată dorinţa părinţilor şi a cadrelor didactice ale liceului. Primarul oraşului Darabani a precizat că elevii claselor mici vor împărţi corpul B al liceului cu cei mari, fiecare urmând să ocupe câte un etaj al clădirii. „Parte din clădire rămâne pentru Leon Dănăilă, iar cealaltă parte rămâne pentru a-şi desfăşura procesul didactic cei de la liceu, pentru a programa învăţământul într-un singur timp, pentru că acolo sunt vreo patru clase care vor rămâne libere. Rămâne de văzut cum hotărâm: probabil parterul va rămâne pentru Leon Dănăilă şi la etaj va rămâne pentru Dimitrie Cantemir” a declarat pentru Darabaneni.ro, Corneliu Aroşoaie.

Edilul şef al urbei a spus că nu a primit ok-ul Inspectoratului Şcolar Judeţean pentru a investi într-o clădire veche din incinta Şcolii Gimnaziale. „Am mers şi noi cu o comisie acolo şi am constatat că într-adevăr nu se justifica investiţia. Cheltuiele se împart: o parte vin la Şcoala Leon Dănăilă, o parte merg la liceu, în funcţie de numărul de elevi” a mai precizat Aroşoaie.

„Vă asigur că acolo nu există fantome”
 


Directorului Florea i s-a cerut să jure chiar „pe roşu” de către reprezentanţii sindicatelor din învăţământ, că foştii elevi împreună cu cadrele didactice ale liceului vor beneficia de cele mai bune condiţii la Şcoala Gimnazială „Leon Dănăilă”. „Vom amenaja baie, vom efectua lucrări de igienizare în acel corp, vă asigur stimaţi părinţi că acolo nu există fantome…Pentru o singură persoană (când spun, eu ştiu la cine mă refer) care doreşte să înveţe într-un anumit spaţiu nu cred că este corect, nu cred că este pertinent pentru ceilalţi părinţi şi celelalte cadre didactice. Vă asigur că prima zi de şcoală va debuta sub cele mai bune auspicii şi aveţi asigurarea mea că acolo vor fi cele mai bune condiţii pentru desfăşurarea unui învăţământ de calitate. Va fi căldură, va fi igienizare, va fi tot ce trebuie” a spus în şedinţa trecută de Consiliu Local, directorul Lucian Florea

„Toţi avem dreptul la aceleaşi condiţii de educaţie…Eu ştiu care e tradiţia: te-ai dus într-o clasă, de acolo ieşi la pensie…” a spus şi Mirela Cricleviţ, persoana vizată de Lucian Florea, educatoarea care este sora viceprimarului Relu Cricleviţ. „Eu, în locul d-voastră, aş spune altceva: Să fiu bucuros că am de unde ieşi la pensie”, i-a replicat Florea, moment în care spiritele s-au încins în sala de şedinţe. „Luaţi şcoala, luaţi şi liceul, îl puneţi pe d-l Florea director şi sănătate, am terminat”, a răbufnit, la un moment dat, directorul adjunct al Liceului „Dimitrie Cantemir”, Florin Ignat. Se pare că reprezentanţii autorităţilor locale au intenţionat să întocmească un proiect de hotărâre prin care să dea în folosinţă corpul B al liceului, Şcolii Gimnaziale, dar ar fi avut nevoie şi de avizul Ministerului Educaţiei, astfel că un asemenea proiect nu se află pe ordinea de zi a şedinţei ordinare de Consiliu Local de joi, 30 iulie.

VIDEO


Te-ar mai putea interesa si:  Corneliu AroşoaieŞcoala Gimnazială „Leon Dănăilă”Liceul „Dimitrie Cantemir”Lucian FloreaFlorin Ignat
11:32 pm Miercuri, 29 Iulie, 2015

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Viitorul Darabani a câștigat Cupa României din regiunea Nord-Est, dar marele învingător este delegatul echipei, Costel Nechifor, care, surprinzător, și-a făcut apariția la meci, direct de la București. Acesta a stat pe banca dărăbănenilor o bună parte din prima repriză a meciului

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare