Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Orașul Darabani peste județele Timiș, Alba sau Brașov la BacalaureatRezultatele la Bacalaureat publicate luni, 27 iunie 2022, arată cea mai mare rată de promovabilitate din ultimii 10 ani. Aceste date estompează puțin din rumoarea creată de rezultatele la Evaluarea Națională.

La nivel național, gradul de promovabilitate la sesiunea din iunie 2022 a examenului maturității a fost de 73,3%, cea mai ridicată cifră a ultimului deceniu. Harta rezultatelor nu s-a schimbat foarte mult. Merită de remarcat rezultatele foarte bune obținute de județele din Moldova. De altfel, după Cluj, care a înregistrat cea mai mare rată de promovabilitate de 85,1%, pe locul doi urmează Iași cu 81,7% și Galați cu 81,6%.Județul Botoșani se situează la mijlocul clasamentului, cu o rată de promovabilitate de 74,12, ce depășește puțin media națională. În județ sunt atât licee care au înregistrat 99% promovabilitate cât și licee cu 0%. La Liceul „Dimitrie Cantemir” din Darabani 67,48% din candidați au promovat examenul. Însă liceul dărăbănean se poate lăuda cu una din cele 6 medii de 10 ale județului, performanță reușită de eleva Horopciuc Veronica (foto medalion), originară din Mileanca. De altfel, la acest capitol, orașul Darabani a depășit județe precum Timiș, Alba, Brașov, Argeș, Giurgiu, Ilfov, Călărași sau Tulcea care nu au obținut nici o medie generală de 10 anul acesta.
Te-ar mai putea interesa si:  BacalaureatVeronica HoropciucBacalaureat 2022
11:25 pm Luni, 27 Iunie, 2022

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare