Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Elevii darabaneni reiau cursurile. Drumurile din zona orasului Darabani deschise circulatieiInspectoratul Şcolar Judeţean a comunicat reluarea cursurilor unităţilor de învăţământ din aproape tot judeţul, începând de marţi, 28 ianuarie a.c. Excepţie fac Şcoala Gimnazială nr. 1 din Vorniceni, Liceul Tehnologic „Sf. Stelian” din Botoșani, Liceul Tehnologic din Todireni şi Liceul „Demostene Botez” din Truşeşti. De asemenea, responsabilii cu drumurile din zona oraşului Darabani afirmă că se circulă pe arterele din nordul ţării.

Aştept încă rezultatele din zonă, să vorbesc cu DN-urile şi cu judeţenele” afirma la orele 14:00, directorul Liceului „Dimitrie Cantemir” din Darabani, Florin Ignat. Lucian Florea, directorul Şcolii Gimnaziale „Leon Dănăilă”, a transmis încă de dimineaţă ok-ul către Inspectoratul Şcolar Judeţean pentru reluarea cursurilor la unitatea de învăţământ pe care o conduce. „Se circulă pe toate drumurile judeţene, nu avem nici un drum cu probleme. Pe sectoarele de drum unde mai viscoleşte zăpada, în sudul judeţului, acţionăm mai intens, dar în nord nu sunt probleme” a declarat pentru Darabaneni.ro, Sorin Alin Clim, directorul Direcţiei Judeţene de Drumuri şi Poduri.

Se circulă bine, bineînţeles în condiţii de iarnă” a spus şi Constantin Irimia, şeful Sectorului Darabani a Companiei Naţionale de Drumuri. În aceste condiţii, elevii şi preşcolarii din Darabani vor relua marţi cursurile, în timp ce doar 4 unităţi de învăţământ din judeţ au solicitat prelungirea minivacanţei elevilor. Conform informaţiilor furnizate de Asociaţia Naţională de Meteorologie, în prima zi a săptămânii, la orele 8:00, stratul de zăpadă atingea la Darabani 22 de cm, iar la 17:00 temperatura înregistrată era de -7,9 grade C. Începând de miercuri, însă, ninsorile s-ar putea să revină.
Te-ar mai putea interesa si:  Şcoala Gimnazială „Leon Dănăilă”Liceul „Dimitrie Cantemir”Lucian FloreaFlorin Ignat
5:32 pm Luni, 27 Ianuarie, 2014

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

 

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare