Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Prezenta mai numeroasa a darabanenilor la urne GALERIE FOTO


Turul doi al alegerilor prezidenţiale a adus în faţa urnelor mai mulţi dărăbăneni faţă de scutinul de acum două săptămâni. Până la orele 13:00, aproximativ un sfert din electoratul celui mai nordic oraş al ţării şi-a exercitat dreptul constituţional.

Cei mai harnici s-au dovedit alegătorii secţiei 113 din cadrul Şcolii Gimnaziale „Leon Dănăilă”, 452 dintre aceştia votând până la orele 13:07, 9 dintre ei pe listele speciale. La 12:30, În Lişmăniţa, numărul celor care au votat coincidea cu numărul secţiei de votare, adică 119. După orele prânzului, locuitorii cartierului Teioasa au început să vină în valuri la Secţia de votare 118. La orele 13:00, votaseră 262 de persoane, cu 40 mai mult decât la scrutinul anterior, iar patru alegători au solicitat urna mobilă.

Şi de această dată, reprezentanţii ACL au arătat cu degetul spre rivalii lor politici, acuzându-i de turism electoral, un echipaj de jandarmi abordându-l în acest sens pe consilierul social-democrat Marin Cimpoi, în faţa Şcolii Gimnaziale „Leon Dănăilă”. Se pare că politicienii ACL din Bajura au înţeles mult mai bine că s-a încheiat campania electorală, din moment ce în ziua votării aproape toate afişele cu Klauss Iohannis de pe strada principală din Bajura erau rupte, iar un banner stradal atârna de un stâlp, în timp ce însemnele electorale cu Victor Ponta erau aproape intacte. 

Click pe prima fotografie pentru a viziona mai multe imagini

VEZI şi: Viitorul orasului Darabani este in mainile voastre!


Te-ar mai putea interesa si:  Victor PontaMarin CimpoiKlaus IohannisACLalegerile prezidentiale
3:37 pm , 16 Noiembrie, 2014

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Tema celei de-a 8-a ediții a festivalului Zilele Nordului este cea a redefinirii continue.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare