Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Clubul Copiilor din Darabani premiat la Concursul naţional „Memorialul Codruţ Morar şi Jani Ferenc” FOTOWeek-endul trecut a avut loc la Târgu Secuiesc prestigiosul concurs naţional de karting viteză şi educaţie rutieră „Memorialul Codrut Morar si Jani Ferenc” la care au participat şi patru copii din Darabani printre cei 70 de concurenţi din 18 judeţe. Toţi cei patru membri ai secţiei de karting din cadrul Clubului Copiilor, coordonaţi de instructorul Neculai Ilaş, au urcat, la final, pe podium.

De câţiva ani, copiii din Darabani, coordonaţi de instructorul Neculai Ilaşi îi învaţă pe colegii lor din Târgu Secuiesc cum se scrie corect numele celui mai nordic oraş al României în plus faţă de lecţia de automobilism oferită, în condiţiile în care baza materială a secţiei de karting din oraşul de pe malul Prutului este una extrem de modestă. Cel mai bun exemplu este cel al lui Gabriel Scalcău, care a câştigat detaşat proba de 80 cmc karting viteză cu un kart cu motor de…60 cmc…împrumutat. A fost descalificat... De asemenea, Giani Ciobanu, micul Schumacher de Darabani, a închiriat un kart pentru două zile de concurs, pentru a se ridica la standardele competiţiei din judeţul Covasna.
 
KARTING made in Darabani…Atunci când imposibilul devine posibilÎn final, la proba de educaţie rutieră, Gabriel Scalcău a obţinut locul I la categoria cadeţi, în timp ce Giani Ciobanu s-a clasat al treilea la mini. La îndemânare karting, Toni Antonesă a fost primul la categoria bambini, iar Tudor Pilipăuţanu a urcat pe a III-a treaptă a podiumului. La proba de karting viteză, Toni Antonesă a fost din nou pe primul loc, iar Giani Ciobanu al treilea. Echipajul dărăbănean a fost sponsorizat de omul de afaceri Ionel Gheorghiciuc. „Nu mă aşteptam să obţinem asemenea rezultate. Ţin să-i mulţumesc în mod deosebit d-lui Gheorghiciuc pentru că ne-a ajutat şi de această dată. Sper ca pe viitor să mai avem mai mulţi sponsori” a precizat Neculai Ilaş.Dacă acum câţiva ani, dărăbănenii reprezentau surpriza consursului automobilistic din Târgu Secuiesc, micii piloţi au devenit între timp o certitudine şi urmează să fie invitaţi şi la alte competiţii de profil. În urma rezultatelor excepţionale obţinute de micii piloţi dărăbăneni, Inspectoratul Şcolar Judeţean a alocat Clubului Copiilor din Darabani 5000 lei pentru... piesele de schimb ale maşinilor. De un kart nou nici nu poate fi vorba. (L.B.)VEZI şi: FOTO&VIDEO REPORTAJ Micul Schumacher de DarabaniTe-ar mai putea interesa si:  DarabaniClubul Copiilor DarabanikartingNeculai IlasMemorialul Codrut Morar si Jani FerencTargu Secuiesc
1:55 am Vineri, 15 Mai, 2015

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare