Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Tîrniceru a pierdut „Vocea Darabaniului” din CL. VEZI cine l-a detronat. „Ţin să mulţumesc colegului meu că s-a trezit din fenobarbitalul pesedist”Cunoscut ca alesul numărul 1 din opoziţie, de departe cel mai vocal consilier local dărăbănean, DanTîrniceru-Ifrim a pierdut detaşat „lupta” la acest capitol, în cadrul ultimei şedinţe ordinare de Consiliu Local (CL), surprinzător, în faţa unui consilier social-democrat. Este vorba despre avocatul Petrică Hrimiuc. Una dintre explicaţii ar putea fi că Tîrniceru s-a accidentat la propriu, în timpul şedinţei, înţepându-se într-un cui din scaunul Sălii de şedinţe.

„Drapelul, când se ridică de 1 Decembrie, eu ce fac? Stau să mă uit?”
 
Prima „problemă” a consilierului Petrică Hrimiuc a fost cuantumul sumei cu care au fost premiaţi veteranii dărăbăneni, avocatul dărăbănean solicitând 500 de lei în loc de 100 lei, bani cu care să fie „onorat” fiecare dintre foştii apărători ai patriei. De asemenea, Hrimiuc nu a fost de acord ca autorităţile din Darabani să sărbătorească Ziua Naţională în 27 noiembrie. „Drapelul, când se ridică de 1 Decembrie, eu ce fac? Stau să mă uit?” a întrebat Hrimiuc.Paradoxal, pesedistul Petrică Hrimiuc s-a contrat atât cu primarul Corneliu Aroşoaie, preşedintele organizaţiei din Darabani a partidului majoritar, dar şi cu un alt coleg de-al său din PSD, Lucian Florea. Când a fost oprit, la un moment dat, de către preşedintele de şedinţă Relu Cricleviţ, Hrimiuc i-a replicat acestuia: „Domnul preşedinte, lăsând afinitatea şi rubedenia, lăsaţi-mă să vorbesc, am cerut cuvântul, da?, iar edilului şef al urbei i-a transmis: „Domnule primar, aici nu-i moşie” şi i-a mai atras atenţia lui Aroşoaie că trebuie să ceară drept la cuvânt preşedintelui de  şedinţă.„Nu confundaţi vodka cu romul” & „D-l primar, mai atent la cătuşe”
 


De asemenea, fostul consilier liberal, devenit social-democrat după legiferarea ordonanţei privind traseismul politic, a remarcat că „s-a întors masa” persoanei care redactează procesul verbal al şedinţelor de Consiliu Local, ceea ce este adevărat, pentru că până nu de mult angajata Primăriei stătea în primul rând din sală.

Tîrniceru a fost impresionat de prestaţia colegului său din CL. „Ţin să mulţumesc pe această cale colegului meu Petrică Hrimiuc că s-a trezit din fenobarbitalul pesedist” i-a transmis Tîrniceru lui Hrimiuc. Exasperat de intervenţiile consilierului Hrimiuc, ediul şef al urbei, i-a spus acestuia: „Domnule Hrimiuc, nu confundaţi vodka cu romul”, dar Petrică Hrimiuc nu i-a rămas dator edilului şef al urbei: „D-l primar, mai atent la cătuşe”. Totuşi, Hrimiuc nu a uitat că primarul Corneliu Aroşoaie este şeful său de partid, căruia îi va rămâne fidel, conform celor spuse, mai în glumă, mai în serios de alesul local. „Ştiţi că eu până la capăt sunt cu d-voastră”a conchis Petrică Hrimiuc.
 


Te-ar mai putea interesa si:  Corneliu AroşoaieLucian FloreaDan Tîrniceru IfrimPetrică Hrimiuc
7:03 pm Joi, 10 Decembrie, 2015

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare