Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

500 euro pentru Smarandita David din partea Primariei DarabaniDupă ce eleva Liceului „Dimitrie Cantemir” Darabani, Smărăndiţa David, a câştigat Marele Premiu la concursul Joc joacă organizat de Fundația Dan Voiculescu, eveniment semnalat de ziarul online Darabaneni.ro, reuşita a ridicat în familia adolescentei o serie de probleme privind asigurarea cheltuielilor de transport până în Londra, sumă care se ridică la aproximativ 500 de euro. Banii necesari deplasării în Anglia nu sunt asiguraţi de organizatorii concursului.

La ora primirii veştii, părinții elevei declarau că vor face tot posibilul pentru ca fiica
lor să nu rateze această ocazie. Aleșii locali au decis joi, 26 iulie, în ședința ordinară a Consiliului Local, să premieze şi ei performanța Smărăndiței, votând pentru un ajutor financiar de 500 euro, sumă de care are nevoie tânăra liceancă să ajungă la Londra în data de 10 august. După aprobarea hotărârii, părinții fetei s-au arătat bucuroși că fiica lor va avea posibilitatea să ajungă în tabără și le mulțumesc celor care au votat pentru aprobarea acestei sume. „Trebuie să recunosc că e mai mult decât ne-am aşteptat”, ne-a mărturisit Dorina David, mama liceencei.A fost înaintată de Andrei Budeanu către Consiliul Local, din partea primarului Corneliu Aroșoaie, o propunere pentru acordarea unui sprijin financiar de 500 de euro Smărăndiței David. Nu a fost nici o obiecție. Toți consilierii prezenți au votat pentru” a declarat pentru Darabaneni.ro, Galia Hrimiuc, preşedinte Comisia pentru învăţământ din cadrul Consiliului Local Darabani.
Te-ar mai putea interesa si:  Consiliul Local DarabaniSmarandita David
12:39 pm Vineri, 26 Iulie, 2013

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare