Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

A.N.O.F.M. organizează selecţie pentru studenţii care doresc să lucreze în Germania. VEZI condiţiile şi documentele necesareAgenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă anunță organizarea selecției pentru studenții și masteranzii care doresc să desfășoare o activitate lucrativă pe teritoriul Germaniei pe perioada vacanței de vară (minim 2 luni). Menționăm că pot participa studenții și masteranzii care urmează cursuri de zi, la o facultate de stat sau particulară, acreditată conform legii și care au cunoștințe bune/foarte bune de limba germană.

Selecția are loc anual, ȋn baza ȋnțelegerii ȋncheiate ȋntre Ministerul Muncii, Solidarității Sociale și Familiei și Agenția Federală de Muncă din Germania, privind medierea studenţilor români în vederea angajării pe perioada vacanţei de vară în Republica Federală Germania. Pentru anul 2016, Agenția Federală de Muncă din Germania dispune de 100 de locuri destinate studenților români.

Depunerea dosarelor va avea loc ȋn perioada 03.12.2015 - 15.01.2016, ȋn intervalul luni – joi, orele 09.00 – 15.30 și vineri orele 09.00 – 12.30 la sediul Agenției pentru Ocuparea Forței de Muncă din județul de domiciliu sau din județul ȋn care se află instituția de ȋnvățământ superior la care este ȋnregistrat studentul.

Condiții/documente necesare ȋnregistrării dosarelor:Condiții de participare:
• vârsta cuprinsă ȋntre 18 – 35 ani;
• studenți și masteranzi la o facultate de stat sau particulară, acreditată conform legii, la cursuri de zi;
• cunoștințe bune și foarte bune de limba germană

Documente necesare ȋnregistrării dosarului:
• copie act de identitate (cu o valabilitate de minim 6 luni);
• opțional, copie pașaport (cu o valabilitate de minim 6 luni);
• fișa de solicitare - Bewerbung 2015 – completată ȋn 2 exemplare la calculator și semnată (instrucțiunile de completare – Anexă);
• adeverința de la facultate ȋn care să se specifice anul de studii și ce tip de cursuri urmează studentul (tipizat facultate);
• adeverința de la facultate – Immatrikulationsbescheinigung (formularul tipizat ȋn varianta germană/engleză, germană/română, ȋn funcție de solicitarea instituției de ȋnvățământ, precum și instrucțiunile de completare – Anexă)
• dovada acreditării, ȋn cazul unei facultăți particulare;
• 3 fotografii tip pașaport;
• copie permis de conducere (dacă este cazul). (foto: Adevarul)
Te-ar mai putea interesa si:  AJOFMGermaniastudentiImmatrikulationsbescheinigungBewerbung 2015
8:46 pm Miercuri, 09 Decembrie, 2015

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Tema celei de-a 8-a ediții a festivalului Zilele Nordului este cea a redefinirii continue.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare