Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Ziua Naţională, sărbătorită în avans de dărăbăneni. 31 de veterani de război premiaţi


 
Dărăbănenii vor organiza în 27 noiembrie, începând cu orele 11:00,  manifestările prilejuite de Ziua Naţională. Consiliul Local a votat joi proiectul manifesărilor cultural-artistice. 31 de veteran de război vor fi felicitaţi şi premiaţi de către primarul Corneliu Aroşoaie, care le va oferi câte 100 de lei.

„În urma unei discuţii avută cu prefectul şi ceilalţi primari, s-a convenit ca această zi să fie sărbătorită într-un cadru mai restrâns, având în vedere că la nivel de ţară s-au întâmplat evenimentele nefericite şi sunt atâtea familii îndoliate şi nu ar fi indicat să venim noi cu formaţii şi mare tam-tam. Îi invit pe toţi reprezentanţii CL şi nu numai să participăm în Sala Primăriei la ora 11:00, unde vom avea un mic program artistic cu copiii de la Clubul Copiilor şi cei de la Şcoala „Leon Dănăilă” şi am invitat şi veteranii de război pentru că este o adresă de la Prefectură pentru ca şi veteranii de război să participe la acest eveniment” a spus în cadrul şedinţei de Consiliu Local din data de 26 noiembrie, primarul Corneliu Aroşoaie.

Nici acest proiect nu a fost lipsit de controverse. În primul rând, în documentaţia înaintată aleşilor locali, suma alocată ceremoniei de înmânare a diplomelor şi premiilor către veteranii de război era de 500 lei, iar primarul Corneliu Aroşoaie a precizat că este vorba de 31 veterani care ar urma să primească fiecare câte 100 de lei. Nu toţi consilierii au fost de accord cu strămutarea Zilei Naţionale a României, cel mai vehement fiind Petrică Hrimiuc, care a sărit din „tiparul” partidului din care face parte. De asemenea, consilierul social-democrat a propus ca fiecare veteran să primească câte 500 de lei, pentru a fi „onorat” cu adevărat, dar în final proiectul de hotărâre a fost votat în forma sa iniţială.VEZI şi: 100 ani de excelenţă sărbătoriţi alături de soţie, nepoţi şi autorităţi FOTO

De asemenea, consilierii dărăbăneni au votat acordarea de premii şi diplome de onoare celor care au împlinit 50 de ani de la căsătorie, fiecare cuplu urmând să primească câte 200 de lei  în cadrul unei ceremonii care ava avea loc în 23 decembrie şi s-au mai alocat 15000 lei manifestărilor dedicate Sărbătorilor de iarnă (colinde, concerte, spectacole, etc).

Revenim cu amănunte de la ultima şedinţă ordinară de Consiliu Local, una mai încinsă ca oricând
Te-ar mai putea interesa si:  Corneliu AroşoaieConsiliul Local DarabaniPetrică Hrimiuc1 DecembrieZiua Nationala a Romanieiprimarul orasului Darabani
1:54 am Vineri, 27 Noiembrie, 2015

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare