Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Elevii Scolii Gimnaziale „Leon Danaila”, pe podiumul etapei I a Concursului National de Matematica Euclid GALERIE FOTO


Sâmbătă, 2 februarie 2012, la Şcoala „Spiru Haret” din Dorohoi s-a desfăşurat etapa a II-a a Concursului naţional de matematică „Euclid”. Participarea elevilor dărăbăneni a fost şi de această dată numeroasă, mulţi dintre concurenţi fiind motivaţi de rezultatele bune şi foarte bune obţinute în prima etapă a concursului din luna noiembrie a anului trecut, când elevii prof. Stelian Sfeclă (foto jos) de la Şcoala Gimnazială „Leon Dănăilă” au obţinut 1 medalie de aur, două medalii de bronz, 3 premii II, 2 premii III şi 2 menţiuni.

Cel mai bun rezultat a fost obţinut de eleva Miruna Chirilă din clasa a VI-a care şi-a adjudecat medalia de aur cu punctaj maxim (100 puncte), urmată de colegii săi, Bianca – Dumitrița Dragută (98 puncte,  premiul I, medalie de bronz), Ana-Maria Iacob Strungaru (98 puncte,  premiul I, medalie de bronz), Vlad – George Guceanu (96 puncte, premiul al II-lea), Bianca Chirilă (94 puncte, premiul al II-lea), Antonia Nenișcă (94 puncte, premiul al II-lea), Bianca– Maria Ceică (91 puncte, premiul al III-lea), Paula – Elena Hladii (91 puncte, premiul al III-lea), Alexandra Andrieș (80 puncte, menţiune), şi Maria Nenişcă din clasa a VII-a care a obţinut o menţiune în urma acumulării a  83 puncte.De menţionat şi faptul că aceiaşi elevi au obţinut rezultate meritorii în toamna anului trecut şi la Concursul de Evaluare în Educaţie, când performera Miruna Chirilă a abţinut medalia de bronz cu 98 puncte, iar Ana-Maria Iacob Strungaru, Bianca – Dumitrița Dragută şi Maria Neninişcă au fost recompensaţi cu menţiuni după ce au acumulat 96, 93, respectiv 88 puncte. Elevilor le-au fost înmânate diplomele şi medaliile care le atestă performanţele, aceştia sperând la clasări la fel de bune şi după etapa a II-a a concursului. (I.D.)

Click pe prima fotografie pentru a viziona Galeria foto
Te-ar mai putea interesa si:  Şcoala Gimnazială „Leon Dănăilă”Stelian SfeclaMiruna Chirila
1:39 pm Marti, 05 Februarie, 2013

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

La fiecare patru ani nu punem speranța în politicieni că le va fi mai bine copiilor noștri. Să fie zâmbetul acestui copil un semn bun, de data aceasta?

Sondaj
Credeți că dărăbănenii vor trăi mai bine cu Mihai-Alin Gîrbaci la conducerea Primăriei Darabani?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare