Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Elevii Şcolii Gimnaziale „Leon Dănăilă”: LET’S DO IT ROMANIA! GALERIE FOTO

În ziua de 24 septembrie 2016, la nivel naţional, s-a desfăşurat activitatea de ecologizare „LET’ S DO IT ROMANIA!” la care au participat şi elevii Şcolii Gimnaziale „Leon Dănăilă” împreună cu cadrele lor didactice.

La această acţiune au luat parte 177 de elevi şi 19 cadre didactice (Florea Lucian, Moloce Vanda, Negru Claudiu, Pop Radu, Ştefănucă Ovidiu, Hrimiuc Galia, Florea Constantin, Apachiţei Diana, Apachiţei Vlad, Palamariu Cornelia, Moloce Dumitru, Chirilă Ioana, Bejinariu Ana-Maria, Aionesei Ramona, Bîrsan Adina, Căruceriu Lidia, Hrimiuc Cristina, Lisenche Francisca, Creţu Angelica). După ce le-a fost făcut instructajul de către învăţătorii şi profesorii diriginţi, elevii au primit din partea Primăriei oraşului Darabani, reprezentată de către ing. Alboaie Aurel, saci şi mănuşi.
   
Activitatea s-a desfăşurat în Poiana Teioasa şi pe strada 1 Decembrie, de la Staţia Meteo până la Şcoala „Leon Dănăilă”, în intervalul orar 915 – 1200 fiind coordonată de către: Moloce Vanda – coordonator pe programe şi proiecte educative şcolare şi extraşcolare, Negru Claudiu – profesor învăţământul primar, Pop Radu – director adjunct şi Florea Lucian – director. La final, elevii au strâns 59 de saci de gunoi.„Considerăm acţiunea de astăzi ca fiind una reuşită, contribuind, în felul acesta, la promovarea spiritului civic şi de voluntariat în rândul copiilor, pentru un oraş mai curat şi pentru o viaţă mai sănătoasă”, ne-a comunicat Lucian Florea, directorul Şcolii Gimnaziale „Leon Dănăilă”. 

Click pe fotografie pentru a viziona mai multe imagini
Te-ar mai putea interesa si:  Şcoala Gimnazială „Leon Dănăilă”Lucian FloreaRadu PopLet's do it RomaniaAurel AlboaieClaudiu NegruVanda Moloce
11:27 am , 25 Septembrie, 2016

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare