Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

CL a dat OK-ul pentru Centrul National de Informare si Promovare TuristicaEdilii locali au votat pentru realizarea din fonduri nerambursabile a unei platforme informaţionale de promovare turistică a zonei oraşului Darabani. Singurul care s-a abţinut a fost independentul Dan Tîrniceru Ifrim.

14 dintre cei 15 consilieri locali prezenţi la ultima şedinţă ordinară au aprobat contractarea unei firme pentru achiziţionarea serviciilor de consultanţă şi proiectare în vederea elaborării documentaţiei tehnico-economice pentru realizarea proiectului de creare şi dotare a Centrului Naţional de Informare şi Promovare Turistică Darabani. „Din discuţiile avute cu reprezentanţii Prefecturii şi Consiliului Judeţean pe tema turismului, le explicam că Darabaniul este o zonă sărăcăcioasă, lipsită de agroturism. Ne-au spus că noi nu avem nici alfabetul pus în funcţiune şi ne-au sfătuit să începem cu începutul pentru ca şi zona noastră să fie inclusă cât de cât în circuitul turistic” a spus Corneliu Aroşoaie, primarul oraşului Darabani. Consilierul Dan Tîrniceru Ifrim, care s-a abţinut şi la acest proiect de hotărâre, i-a solicitat edilului şef să dea exemple de puncte turistice din Darabani. Reprezentanţii administraţiei publice locale au spus că finalizarea acestui proiect va crea câteva locuri de muncă în Darabani. 


 
8:59 pm Marti, 02 Octombrie, 2012

1 Comentarii la “CL a dat OK-ul pentru Centrul National de Informare si Promovare Turistica”

  1. BRAVO IFRIM! spune:

    Asta este o vrajeala care da bine,pe principiul hai sa facem turism,se va face un proiect care costa ,bineinteles ca va fi facut de o firma,care va umfla preturile;,puncte turistice pe Darabani nu sunt,agroturism nu este,ce sa vizitezi muzeul lui Danaila?Si cu infrastructura noastra poate doar talibanii sa ne viziteze!Draga Consiliul Local nu va lasati magariti de un om in varsta si experimentat ca domnul primar.Faceti zone de agrement piscicol,afacere ce merge bine,stimulati crescatorii de animale potenti sa faca mici puncte de primire pentru oraseni,gen ce are domnul primar la Esanca daca lui i-a placut sa fuga din Darabani acolo cred ca orasenii vor fi incantati de astfel de locatii,stimulati cultura ,rezolvati odata cu infrastructura ,comunicati cu poporul si educati-l,iar apoi accesati fonduri reale nu cai verzi pe pereti ca sa nu spuneti ca stati degeaba!

  2. Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


    Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Cele mai frumoase colindătoare prezente la festivalul de datini și obiceiuri de iarnă de la Darabani, La mulți ani!

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare