Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Soptica anunta ca liberalii sustin legea privind finantarea primei intabulari a terenurilor agricoleComisia pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară şi servicii  specifice, al cărei secretar este deputatul Colegiului Darabani, Costel Şoptică, a adoptat ieri, 09.12.2013 un proiect important de lege privind prima intabulare a terenurilor agricole şi forestiere. Proiectul de lege are ca obiect de reglementare susţinerea îndeplinirii, în limita a  400 lei per proprietate, a formalităţilor prevăzute de Legea cadastrului şi a publicităţii imobiliare nr. 7/1996, republicată, în cazul primei înregistrări în cadastru şi cartea funciară a terenurilor agricole şi celor forestiere situate în extravilanul localităţilor, dobândite prin  titlurile de proprietate emise potrivit prevederilor legislaţiei funciare.

Fondurile europene nerambursabile din viitorul exerciţiu bugetar comunitar 2014-2020 au fost identificate ca sursă de finanţare pentru punerea în aplicare a acestui proiect de lege. Deputaţii PNL din cadrul Comisiei pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară şi servicii specifice vor ca această facilitate să fie aplicabilă chiar din anul 2014, pentru a veni, în mod concret, în sprijinirea fermierilor şi a tuturor cetăţenilor proprietari de terenuri, prin suportarea costurilor generate de onorariile experţilor cadastrali.Senatorii şi deputaţii PNL au iniţiat, completat şi susţinut acest proiect de act normativ pentru a încerca rezolvarea problemei generate de lipsa cadastrului general al terenurilor agricole, fapt ce a condus la numeroase litigii între proprietari. „Susţinerea financiară a intabulării terenurilor din zonele rurale, prin delimitarea şi topografierea parcelelor terenurilor agricole, reprezintă un act de voinţă politică a membrilor Partidului Naţional Liberal” a precizat în cadrul unui comunicat de presă, Costel Şoptică.
Te-ar mai putea interesa si:  Costel ŞopticăParlamentul RomanieiColegiul DarabaniComisia pentru agricultura
6:22 pm Miercuri, 11 Decembrie, 2013

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare