Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

ZIUA PAMÂNTULUI și ZIUA CĂRȚII marcate la Școala Viișoara GALERIE FOTO

Joi, 22 aprilie, de ZIUA PĂMÂNTULUI, elevi, părinți și cadre didactice de la Școala ”Dimitrie Brândză” din Viișoara au reușit împreună să realizeze o frumoasă activitate de strângere a gunoaielor din apropierea grădiniței și a școlii.

Entuziasmați și încurajați de o zi plăcută de primăvară – vară, preșcolarii, coordonați de către prof. Bejinariu Anca Mihaela, directorul școlii și educatoarea Dobrincu Valentina au realizat lucrări de pictură ale unor desene cu forma pământului, au realizat, de asemenea un puzzle reprezentând harta lumii; doamna educatoare le-a prezentat piticilor globul pământesc arătându-le forma exactă a pământului. Și, pentru ca preșcolarii să înțeleagă și mai bine cum stau lucrurile, aceștia au realizat o formă a pământului, unindu-și mânuțele, în curtea grădiniței.

Spre după-amiază a venit rândul elevilor să-și arate dragostea față de planeta care ne găzduiește. Îndrumați de către cadrele didactice, Ceică Cristina Luminița, Moscalu Maria, Băeșu Marius, Antonesei Mihaela Nicoleta, Hurmuz Despina, elevii au fost ca niște albinuțe de harnici. Menționăm că activitatea s-a desfășurat în colaborare cu Primăria Viișoara, reprezentată de dl. primar, Rîmbu Laurențiu Constantin, care ne-a asigurat mănuși și saci.

Vineri, 23 aprilie, de ZIUA INTERNAȚIOANLĂ A CĂRȚII, a avut loc un deosebit eveniment la Grădinița Viișoara. Deosebit, deoarece părinții și preșcolarii au avut ca oaspete pe doamna Maria Gheorghiu, executive director și cofondatoare a Asociației OvidiuRo București, care, împreună cu cadrele didactice, Bejinariu Anca Mihaela, directorul școlii, Dobrincu Valentina, Epure Violeta și Bărăncianu Daniela, au pus în aplicare Atelierul de lecură pentru preșcolari și părinți, din cadrul Programului național ,,Cintește-mi 100 de poveștiˮ. Atelierul s-a desfășurat în curtea grădiniței unde, doamnele de la Asociația OvidiuRo, au purtat discuții cu părinții și preșcolarii despre importanța lecturii și mai ales despre cum să-i învățăm pe copii să iubească poveștile, cărțile și lumea minunată care li se dezvăluie. Legat de acest program menționăm că în vara anului trecut s-a desfășurat un Atelier de literație sub îndrumarea doamnei învățătoare Oprea Lidiia și un Atelier șotron, iar la începutul anului școlar Grădinița Viișoara a fost dotată cu o  GrădiBiblioteca.Drept recompensă pentru răbdarea și interesul dovedit micuții de la grădiniță au fost recompensați de către Asociația OvidiuRo cu câte o cărticică plină cu aventuri, pentru că, așa cum spune un vechi proverb african˸ „Este nevoie de un sat întreg, să crești un copil!”, ne-a transmis consilier educativ, prof. Ceică Cristina Luminița.

Click pe fotografie pentru a viziona mai multe imagini
Te-ar mai putea interesa si:  Scoala ViisoaraZiua PamantuluiZiua Cartii
8:05 pm Luni, 26 Aprilie, 2021

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare