Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

FOTBALUL NOSTRU CEL DE TOATE ZILELE ”Nici în Burkina Faso nu se face așa ceva”Încă de la începutul campionatului am încercat să obținem un punct de vedere din partea conducerii clubului ACS Sănătatea Darabani privind strategia din acest sezon. Și am aflat-o săptămâna aceasta, prin intermediul delegatului Constantin Gheorghiță: ”Bat ăștia în noi ca în fasole”. Mai mult, am aflat că Sănătatea a folosit jucători ”pe fals” la Oțelul Galați. Nici delegatul nu a fost prezent, dar a fost trecut pe foaie. Acesta este motivul pentru care Darabaneni.ro nu a fost la meciul cu Miroslava, pentru că am considerat că Sănătatea păcălește fotbalul. Dar jucătorii nu au nici o vină. Felicitări băieților pentru victoria cu Miroslava!

Poate ”strategia” conducerii echipei a fost să piardă doar cu 3-0 la Galați, în loc de 7-0, trecând pe foaia de joc (foto jos) fotbaliști care nu au fost prezenți la meci. Adrian Stîncă e de 3 luni plecat în Anglia și s-a amuzat de penibilul situației: ”M-am mirat și eu. Sper că am dat-o bine în teren”. Fair-play, portarul Fernando Hrimiuc a recunoscut că nu a fost la Galați. Olivian Marius Nanea s-a emoționat și a răspuns ”Ba da”. Copilul are un imens talent, și ar fi păcat să-l irosească. Nici delegatul Constantin Gheorghiță nu a pășit prin Galați săptămâna trecută, dar a figurat delegatul echipei oaspeților, cu pseudonimul ”Țucălău”, o altă dovadă de amatorism.”Nu am fost la Galați, săptămâna asta cred că ne punem în regulă, nu s-a trimis nimic la București, nu avem ID-uri, nu avem nimic, suntem ai lui pește…Să bat 400 de km pentru ce? Am avut și o problemă cu spatele și nu m-am dus…Ce-i normal pe lumea asta? Dacă nimic nu este pus în ordine…Nimic…Încercăm și noi să băgăm 11 jucători în teren cu legitimațiile la zi. Norocul nostru este că avem acele legitimații vizate în martie și nu a mai trebuit să le vizăm încă o dată” a declarat pentru Darabaneni.ro, Constantin Gheorghiță, care a menționat că nu a știut că a fost trecut pe foaia de joc delegatul ACS Sănătatea Darabani la partida de la Galați cu pseudonimul ”Țucălău”. ”Niciunde în lume, nici în Burkina Faso nu se face așa ceva…Suntem jos și nu știu dacă ne ridicăm prea degrabă, cel puțin până în iarnă, nu știu. Să dea Dumnezeu să continuăm, să fie bine. Așa mergem, nu-i nici o problemă, bat ăștia în noi ca în fasole…Asta e strategia… Când am început să spun lucrurilor pe nume s-au supărat toți” a mai precizat Gheorghiță, punctând că a rămas singur, în condițiile foarte grele în care se află echipa acum.”Mâine trec jucătorii care sunt prezenți pe foaie, pe fals, pe bune, cum or fi ei, să am 14-15-16 jucători, câți oi avea, trec medicul echipei. În rest nu am pe cine trece. Eu nu sunt delegat cu acte în regulă, Colban nu e antrenor cu acte în regulă” a spus Gheorghiță cu o zi înainte de partida Sănătatea Darabani-Știința Miroslava, care a fost câștigată de gazde cu 2-0, prin golurile lui Alexandru Stancoschi și Adrian Nicorici. Felicitări băieților pentru efortul depus!


Te-ar mai putea interesa si:  Constantin GheorghiţăACS Sanatatea Darabani
10:39 pm , 09 Septembrie, 2018

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare