Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Nordul a jucat tenis la ZILELE NORDULUI GALERIE FOTO

A treia ediție a festivalului Zilele Nordului a debutat astăzi 24 august cu un eveniment sportiv în premieră. Nordul Joacă Tenis, aflat la prima ediție și-a propus să implice activ comunitățile locale din zona Darabani pentru a completa paleta evenimentelor propuse de festival.

Primăria și Consiliul Local Mileanca a răspuns pozitiv invitației Asociației Nord de asociere cu acest eveniment, astfel încât 10 jucători de tenis s-au înscris la startul competiției.

După 11 ore de tenis fără oprire s-au desemnat și căștigătorii primei ediții a Nordul Joacă Tenis, Mileanca 2016: locul al III-lea perechea: Mihai Rusu/Gheorghiță Raclariu, locul al II-lea: Vasile Dascălu/Ovidiu Ștefanucă și locul I: Octav Teioșanu/Mircea Hrimiuc.

"Comunitatea locală a primit cu căldură aceste manifestări sportive, mulți tineri urmărind de pe margine desfășurarea partidelor de tenis. Tenismenii au fost răsplătiți cu diplome. seturi de mingi oferite de către Tenis Axyall, medalii și tricouri din partea organizatorilor și o Cină Festivă a Campionilor din partea autorităților locale din Comunca Mileanca" ne-a comunicat Alexandru Teioşanu, vicepreşedintele Asociaţiei Nord, care, la final, a donat echipament sportiv: rachete de tenis și mingi de tenis, Școlii Gimnaziale Mileanca, cu promisiunea formării unor grupe de elevi care să beneficieze de lecții gratuite de tenis din partea profesorilor de educație fizică de la Darabani.Manifestările sportive la Zilele Nordului continuă sâmbătă 27 august cu a VI-a ediție a MTB Maraton Nordul Moldovei, Horodiștea 2016.

Deschiderea oficială a Zilele Nordului 2016 va avea loc joi, 25 august, începând cu orele 20:00, în curtea Conacului Balș, cu un concert susținut de cei de la Jazu.

Programul complet al ZN 2016 AICI.
Click pe fotografie pentru a viziona mai multe imagini


Te-ar mai putea interesa si:  Asociatia NordZilele NorduluiAlexandru Teiosanu
5:17 pm Joi, 25 August, 2016

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare