Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

accident Darabani

Ordonanță de reținere emisă pentru un tânăr dărăbănean care a provocat un accident pe str. Muncitorului

Vineri, 24 Ianuarie, 2020

”După producerea accidentului, conducătorul auto a părăsit locul faptei, ulterior, fiind depistat, la domiciliu. Acesta a fost testat alcoolscopic, valoarea rezultată fiind  de 0, 76 mg/l alcool pur în aerul expirat. Mai muĺt de atât, în urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta nu poseda permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule. Tânărul va fi prezentat in fața instanței de judecată cu propunere de luare a unei măsuri ...  continuare »

Fara comentarii »

Accident spectaculos produs în centrul orașului Darabani FOTO & VIDEO

Joi, 16 Ianuarie, 2020

Un tânăr teribilist și-a făcut praf mașina și ”acordeon” o alta parcată în fața Casei de Cultură ”Theodor” Balș din Darabani, după ce a ieșit în decorul străzii 1 Decembrie, a sărit trotuarul și a ras și doi pomi de pe marginea străzii. Accidentul a avut loc după miezul nopții de duminică spre luni, 13 ianuarie. Datorită vitezei excesive, autoturismul condus de un tânăr dărăbănean părăsește ...  continuare »

Fara comentarii »

Adolescentă accidentată pe trecerea de pietoni din fața Primăriei Darabani

Miercuri, 04 Septembrie, 2019

O dărăbăneancă de 14 ani care traversa regulamentar strada 1 Decembrie pe marcajul pietonal din fața Primăriei Darabani a fost acroșată de un autoturism condus de un bărbat de 54 de ani. Conducătorul auto s-a ales cu dosar penal. Accidentul rutier s-a produs marți, aproximativ orele 14:30. Eleva accidentată a fost transportată cu salvarea la spital. Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. Ulte ...  continuare »

Fara comentarii »

Un tânăr dărăbănean a luat înainte, cu maşina, o căruţă nesemnalizată

Sambata, 31 Decembrie, 2016

La data de 30.12.2016, în jurul orei 17.30, P.I., de 26 de ani, din oraş Darabani, în timp ce conducea un autoturism pe drumul naţional D.N. 29A, a lovit în partea din spate un atelaj hipo nesemnalizat, care se deplasa pe acelaşi sens, condus de P.I. de 65 de ani, din oraşul Darabani.             În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului atelajului hipo, P.I., acesta fiind transporta ...  continuare »

Fara comentarii »

Un dărăbănean băut bine s-a buşit cu maşina într-un alt autoturism

Marti, 27 Decembrie, 2016

La data de 26.12.2016, în jurul orelor 19:00, P.I., de 46 de ani, din oraşul Darabani, în timp ce conducea un autoturism pe drumul judeţean D.J.291D, pierde controlul asupra direcţiei de mers şi impactează un alt autoturism staţionat pe partea carosabilă, rezultând avarierea ambelor autovehicule. Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind de 1,20 mg/l alcool pur în aerul expirat; ulterior i s-au recoltat probe biologice de sân ...  continuare »

Fara comentarii »

Un tânăr vitezist a avariat mai multe maşini pe strada 1 Decembrie FOTO

Vineri, 04 Noiembrie, 2016

Autoturismul marca Opel era condus de un un tânăr dărăbănean de 21 de ani.„Accidentul s-a soldat cu avarii pe fondul neadaptării vitezei” este concluzia oamenilor legii, transmisă de purtătorul de cuvânt al IPJ Botoşani, comisar şef Daniela Gheorghiescu. Se pare că Opelul a „zburat” efectiv, în miez de noapte, peste maşinile parcate în centrul oraşului, punând la pământ un indicator „Trecere de pietoni”, dar şi două coşuri de gunoi. Din fericire ...  continuare »

Fara comentarii »

Un tânăr sucevean a spulberat o căruţă pe strada 1 Decembrie
   

Duminica, 11 Septembrie, 2016

La data de 10.09.2016, în jurul orelor 21:15, C.D.,  de 19 ani, din municipiul Suceava,  în timp ce conducea un autoturism pe str. 1 Decembrie din orașul Darabani, a efectuat manevra de depășire , impactând frontal un atelaj hipo, condus regulamentar, se arată într-un comunicat emis de IPJ Botoşani.   În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului atelajului hipo, a conducătorului auto şi a două pasagere di ...  continuare »

Fara comentarii »

GRAV accident rutier cu o tânără rămasă încarcerată GALERIE FOTO

Sambata, 30 Aprilie, 2016

La faţa locului au intervenit patru echipaje ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Botoșani, printre care descărcarea grea de la Detaşamentul Botoşani, dar şi membri din cadrul SVSU Darabani. Din accidentul în care au fost implicate 3 autoturisme (două Audi, un VW Golf) şi o căruţă care a fost făcută praf, au rezultat 6 victime. În urma impactului puternic, o dărăbăneancă de 22 de ani a rămas încarcerată în VW-ul care ar fi circulat regulamentar ...  continuare »

Fara comentarii »

Ameţit de aburii alcoolului, un dărăbănean s-a izbit cu maşina într-un stâlp de electricitate

Luni, 30 Noiembrie, 2015

La data de 28.11.2015, în jurul orelor 03:45, M. S. de 34 de ani, din oraşul Darabani, în timp ce conducea un autoturism înmatriculat în Bulgaria, pe strada 1 Decembrie din orașul Darabani, a părăsit partea carosabilă și s-a izbit frontal într-un stâlp de susţinere a reţelei de electricitate. Întrucât bărbatul emana halenă alcoolică, poliţiştii i-au solicitat să se supună testării cu aparatul etilotest şi respectiv recoltării de prob ...  continuare »

Fara comentarii »

Un dărăbănean fără permis s-a aventurat cu maşina în gardul, apoi zidul unei clădiri

Joi, 27 August, 2015

La data de 25.08.2015, în jurul orelor 10:15, M. D. de 51 ani, din orașul Darabani, persoană care nu deține permis de conducere, a pătruns pe strada Câmpeni din localitate, ieşind din curtea locuinţei sale la volanul unui autoturism, s-a izbit în gardul unui imobil, apoi în peretele unei anexe a acestuia. Evenimentul s-a soldat cu pagube materiale. Bărbatul a refuzat testarea cu aparatul etilotest și respectiv recoltarea mostrelor biologice de sâ ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Credeți că după alegerile de anul acesta, dărăbănenii vor trăi mai bine?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare