Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

SCOALA Gimnaziala „Leon Danaila”, mai ALTFEL ca niciodata GALERIE FOTO


32 de cadre didactice şi 581 de elevi ai Şcolii Gimnaziale „Leon Dănăilă” din Darabani s-au mobilizat în săptămâna „Şcolii Altfel” derulând 135 de activităţi sub titulatura „Să ştii mai multe, sa fii mai bun!”. Conducerea şcolii se declară mulţumită de reuşita programului educaţional, afirmând că singurul neajuns a fost vremea nefavorabilă.

Proiectul „Şcoala Altfel” al unităţii de învăţământ gimnazial a beneficiat de mai mulţi parteneri precum: SPF Darabani, Biserica Sf. Nicolae, Spitalul Orășenesc, Fabrica de încălțăminte din localitate, Clubul Copiilor Darabani, C.D.I. ”Leon Dănăilă”, Casa de Cultură ”Theodor Balș” şi Liceul ”Dimitrie Cantemir” din localitate, firma S.C. Alcarom şi părinții copiilor. Elevii au luat parte la mai multe activităţi cultural-artistice, au organizat drumeţii şi excursii, au participat la acţiuni de plantare de puieţi şi de ecologizare, au trecut pragul unor societăţi comerciale din localitate şi au fost implicaţi într-o acţiune umanitară la secţia dărăbăneană a Spitalului Judeţean „Mavromati”.De asemenea, elevii au fost ”Pentru o zi actori”, interpretând scenete de I.L. Caragiale la Centrul de Documentare şi Informare (C.D.I.) ”Leon Dănăilă”, au participat la recondiţionarea de carte şi au organizat o expoziţie pascală în cadrul aceleiaşi instituţii. Învăţăceii din ciclul gimnazial împreună cu colegii lor de la Liceul „Dimitrie Cantemir” au asistat la concertul Filarmonicii Botoșani care a avut loc la Casa de Cultură ”Teodor Balș” din Darabani şi au luat parte la mai multe competiţii sportive, la fotbal în sală avându-i adversari chiar pe profesorii lor (foto).Elevii s-au dovedit interesaţi de mai  multe activităţi care să le pună în valoare abilităţile. Toată lumea a fost mulţumită, dar ar fi fost mult mai bine dacă şi vremea ţinea cu noi” a declarat pentru Darabaneni.ro, prof. Lucian Florea, directorul Şcolii Gimnaziale „Leon Dănăilă”.

Click pe prima fotografie pentru a viziona mai multe imagini

Citiţi şi:
SCOALA ALTFEL la Bajura “Sa stii mai multe, sa fii mai bun!” GALERIE FOTO
VIS DE PRIMAVARA Simpozion international organizat la Gradinita nr. 2 “Sa stii mai multe, sa fii mai bun!” GALERIE FOTO

Te-ar mai putea interesa si:  Şcoala Gimnazială „Leon Dănăilă”Lucian FloreaScoala altfel
10:03 am , 13 Aprilie, 2014

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

La fiecare patru ani nu punem speranța în politicieni că le va fi mai bine copiilor noștri. Să fie zâmbetul acestui copil un semn bun, de data aceasta?

Sondaj
Credeți că dărăbănenii vor trăi mai bine cu Mihai-Alin Gîrbaci la conducerea Primăriei Darabani?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare