Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Asistenta medicală Mihaela Mitrache a plecat la ceruri ”Nu te îngrijora…Dumnezeu ți-a spus că va fi cu tine”

O grea lovitură pentru sistemul sanitar botoșănean și comunitatea dărăbăneană: La doar 45 de ani, asistenta medicală Mihaela Mitrache s-a stins fulgerător în după-amiaza zilei de 4 martie.

Cel mai probabil, cadrul sanitar dărăbănean a suferit un infarct miocardic, și le va veghea de acum înainte pe cele două fetițe ale sale din ceruri. Asistenta stației din Darabani a Servicului Județean de Ambulanță Botoșani era cunoscută ca o persoană mereu cu zâmbetul pe buze, cu un bun simț ieșit din comun și un suflet extraordinar.

”Nu te îngrijora de nimic. Dumnezeu ți-a spus că va fi cu tine și așa va face. El se ține de cuvânt” posta cu puțin timp în urmă Mihaela pe pagina sa de socializare.”Nu sunt cuvinte care să exprime regretul” a precizat Doina Caba, managerul Spitalului Județean ”Mavromati” Botoșani.

”Serviciul Județean de Ambulanță Botoșani transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate, la trecerea în neființă a colegei noastre, as. medical Mitrache Mihaela, care a activat cu dăruire și profesionalism în cadrul substației de Ambulanță din Darabani. Dumnezeu s-o odihnească în pace!  Drum lin spre stele!” este mesajul de condoleanțe al colegilor săi.


Te-ar mai putea interesa si:  SJA BotosaniMihaela Mitrache
11:39 pm Vineri, 04 Martie, 2022

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare