Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Director “Mavromati” despre redeschiderea spitalului: “Nu pot avansa termenul de 1 Martie. Mi-as fi dorit sa fie ca un martisor pentru darabaneni”Chiar dacă primarul Corneliu Aroşoaie a stabilit ca dată limită de redeschidere a spitalului din Darabani ziua de Mărţişor, şefii spitalului botoşănean sunt ceva mai reţinuţi în a fixa o dată, cu două săptămâni înainte de 1 Martie. O comisie din cadrul Spitalului Judeţean “Mavromati” va sosi în aceste zile la Darabani pentru ultimele verificări înainte de înfiinţarea secţiei exterioare a principalei unităţi spitaliceşti din judeţ.

Ioan Asaftei, director îngrijiri Spitalul Judeţean Botoşani, a precizat că s-a înaintat documentaţia necesară pentru obţinerea autorizaţiei sanitare de funcţionare a spitalului, inclusiv pentru secţia exterioară de la Darabani. “S-a intrat în linie dreaptă. Am primit structura organizatorică aprobată de Consiliul Judeţean şi vizată de Ministerul Sănătăţii pentru cele 10 paturi de Interne şi 10 de Pediatrie. Am înţeles că s-au mai făcut mici lucrări la Darabani şi mai trebuie rezolvată problema încălzirii, care ne face să mai stăm puţin pe loc. Nu pot avansa termenul de 1 Martie. Mi-aş fi dorit să fie ca un mărţişor pentru dărăbăneni. Nu pot stabili o dată limită, ca să nu greşesc, nu ne hazardăm. Sperăm ca redeschiderea secţiei să aibă loc cât mai repede” a declarat pentru Darabaneni.ro, Asaftei (foto stânga).

Suntem pe ultima sută de metri cu lucrările, în proporție de 99% spitalul se va deschide la 1 martie. Principala problemă este legată de alimentarea cu combustibil, noi nu mai avut cum să dăm bani pentru acest lucru deoarece am predat administrarea către Spitalul Județean Mavromati, iar ei încă nu au stabilit bugetul”,  a precizat şi primarul Corneliu Aroșoaie. Conducerea Spitalului Judeţean a înregistrat până în prezent 10 cereri pentru ocuparea posturilor de asistenţi medicali şi 4 pentru medici la viitoarea secţie exterioară de la Darabani.Aroşoaie a spus că angajările la unitatea sanitară dărăbăneană nu vor avea loc pe bază de “pile la primar”. “Am auzit unele voci care spun: Ne-au minţit, ne-au trădat pentru că au zis că deschid. Cel mai târziu la începutul lunii martie spitalul va funcţiona pentru că aşa prevede legislaţia. A durat o lună pentru a primi răspunsul de la Minister. Secţia de la Darabani va avea Interne, Pediatrie, Laborator, Radiologie, Farmacie ş.a.m.d. Spuneţi-le celor care vin la d-voastră şi vă spun să le puneţi o pilă la primar pentru încadrare, că Primăria şi Consiliul Local Darabani nu fac încadrări. Totul este la dispoziţia Consiliului Judeţean şi a Spitalului Mavromati” a precizat edilul şef al urbei la ultima şedinţă ordinară a Consiliului Local Darabani. Mai mult, Aroşoaie a anunţat că se intenţionează înfiinţarea unui centru de internare de zi în fosta clădire a Pediatriei.

Citiţi pe aceeaşi temă:
Comisie a Spitalului Judetean Mavromati, „vizita de informare” la fostul Spital Orasenesc Darabani
 
Te-ar mai putea interesa si:  Corneliu AroşoaieConsiliul Local DarabaniIoan AsafteiSpitalul Judetean “Mavromati” Botosani
5:59 pm Marti, 12 Februarie, 2013

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare