Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Consilierii locali si-au dat acordul pentru construirea unei noi sali de sport la Darabani „Va fi dotata cu echipament de lupte K1?”După 7 ani de zile, aleşii dărăbăneni au scos de la naftalină o Hotărâre de Consiliu Local prin care un teren din domeniul public al oraşului este transferat Companiei Naţionale de Investiţii în vederea construcţiei unei săli de sport moderne. Chiar dacă Dan Tîrniceru-Ifrim a spus că este vorba despre „spălare de bani” şi a întrebat la mişto dacă viitoarea sală de sport va fi dotată pentru K1, cu aluzie la colegul său Caba care i-ar fi aplicat o corecţie fizică unui dărăbănean, proiectul de hotărâre a fost votat în unanimitate.

În lipsa primarului şi a secretarului oraşului, consilierii locali au votat proiectele de hotărâre de pe ordinea de zi în mai puţin de cinci minute. Cu două luni înaintea alegerile prezidenţiale, aleşii dărăbăneni aprobă transmiterea cu drept de folosinţă gratuită a terenului în suprafaţă de 3200 mp situat în interiorul Oborului oraşului către Compania Naţională de Investiţii pe durata execuţiei lucrărilor la o sală de sport modernă, aşa cum au procedat şi în 2007, dar atunci oraşul Darabani nu a mai fost inclus în Programul „Săli de Sport”. Începând din acest an, Guvernul derulează un program de investiţii în valoare de peste 50 de milioane de euro pentru construirea unor complexuri sportive, iar dărăbănenii speră să aibă mai mult noroc de această dată.
Ghiţă alesul versus Ghiţă alegătorul Toţi K1Consilierul local Dan Tîrniceru-Ifrim l-a întrebat pe arhitectul şef al oraşului, Gelu Dragotă, dacă respectiva sală de sport va fi dotată cu echipament de lupte K1 pentru că „avem un consilier local care se pregăteşte pentru Campionatul European de K1”, spre amuzamentul celor prezenţi în sală. Inginerul dărăbănean a evitat să dea un răspuns. Întrebat la finalul şedinţei la cine a făcut referire, Tîrniceru a precizat: „Ghiţă Caba l-a bătut pe Ghiţă Smochină, care a fost la spital la Iaşi. Avem aleşi care aplică legea pumnului”. Mai mult, consilierul independent a spus că nu este de acord cu hotărârea respectivă, dar a votat pentru. „Sunt ferm convins că este spălare de bani şi pregătirea fondurilor pentru campania electorală a alegerilor prezidenţiale” a mai afirmat Tîrniceru.Citiţi şi:
FOTOREPORTAJ Baza sportiva: necesitate, moft sau fictiune de Darabani?


Te-ar mai putea interesa si:  Dan Tîrniceru IfrimGheorghe CabaGhita Smochinak1
12:31 am Miercuri, 03 Septembrie, 2014

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

 

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare