Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Bushido Darabani

Sportivii clubului Bushido Darabani, medaliaţi la Campionatul Naţional de Karate GALERIE FOTO

Marti, 28 Martie, 2017

30 de cluburi cu peste 400 de sportivi au participat în perioada 17.03.-19. 03.2017 la Campionatul Naţional de Karate –Do Shotokan, Comisia W.S.F, care a avut loc la Piteşti. Printre aceştia s-au aflat şi 6 elevi antrenaţi la Darabani de Ovidiu Andrei, care s-au întors acasă cu 7 medalii.                                      ...  continuare »

Fara comentarii »

CUPA ROMANIEI KARATE DO 13 medalii cucerite de sportivii de la Clubul Bushido FOTO

Vineri, 04 Noiembrie, 2016

Din partea CLUBULUI BUSHIDO -secţia Darabani au participat la CUPA ROMÂNIEI Andrei Matei , Aroşoaie Karina , Bechean Iasmina , Bof Ioana , Bordianu Andreea , Dumitru Rareş , Luchian Victor , Vicliuc Ioan , care s-au ales cu 13 medalii: 4 de bronz, 7 de argint şi 2 medalii de aur, cele mai strălucitoare medalii fiind câştigate de Bordianu Andreea şi Bechean Iasmina. „Cele două eleve au o evoluţie exemplară atât în competiţii cât şi în cadrul clubului” ne-a ...  continuare »

Fara comentarii »

Sportivi dărăbăneni medaliaţi la Campionatul Mondial de Karate FOTO & VIDEO

Sambata, 09 Aprilie, 2016

La începutul lunii aprilie a avut loc în localitatea Bydgoszcz  din Polonia, Campionatul Mondial de Karate WSF, la care au participat 974 de sportivi din 37 de ţări, printre care şi lotul  naţional  de karate WSF al României care a inclus şi cinci copii de la filiala din Darabani a clubului Bushido. Sportivii antrenaţi de Ovidiu Andrei au obţinut o performanţă extraordinară la această competiţie de elită, respectiv3 medalii de argint şi 3 de bronz. ...  continuare »

Fara comentarii »

3 copii de la Clubul Bushido Darabani vor participa la Campionatul Mondial de Karate FOTO & VIDEO

Joi, 10 Martie, 2016

9 sportivi din cadrul clubului Bushido (Matei Andrei, Alexia Avasiloaie, Iasmina Bechean, Ioana Bof, Andreea Bordianu, Rareş Dumitru, Victor Luchian, Andreea Pînzariu şi Roxana Bordianu) au participat în perioada 4-6 martie la Campionatul Naţional W.S.F. de Karate Do-Shotokan de la Tg. Secuiesc, unde au obţinut nu mai puţin de 16 medalii, ei urcând pe a doua sau a treia treaptă a podiumului competiţiei unde au fost angrenate 22 de cluburi cu 277 de sportivi. „O ...  continuare »

Fara comentarii »

15 medalii obţinute de karatiştii dărăbăneni la Cupa României WSF GALERIE FOTO

Luni, 16 Noiembrie, 2015

9 sportivii din cadrul filialei din Darabani a SC BUSHIDO care au participat în perioada 14-15 noiembrie la Cupa României KARATE – DO SHOTOKAN W.S.F. , care a avut loc în Sala Polivalentă din Tîrgu Secuiesc, jud. Covasna, s-au întors acasă cu 15 medalii. Aceste rezultate foarte bune vin după extraordinara performanţă a karatistelor Iasmina Bechean şi Andreea Bordianu care au obţinut la finele lunii trecute medalii de argint, respectiv bronz la Campionatul European W ...  continuare »

Fara comentarii »

Copii de la clubul Bushido Darabani, campioni naţionali la karate FOTO

Duminica, 05 Aprilie, 2015

La competiţia din oraşul de la poalele Tâmpei au participat 280 sportivi din 27 de cluburi din ţară. Micii karateka din Miorcani, Iasmina Bechean şi Victor Luchian au ocupat cea mai înaltă treaptă a podiumului, dar şi ceilalţi sportivi dărăbăneni s-au comportat excelent, ţinând cont că, majoritatea sunt la prima participare la un turneu de mare anvergură. „A fost oboseala cam mare, fiecare cum a avut noroc. E o stare de stres, de foarte mari emoţii pentru ...  continuare »

Fara comentarii »

Copiii de la Clubul Bushido Darabani au prins gustul medaliilor  FOTO & VIDEO

Miercuri, 17 Decembrie, 2014

La această competiţie au participat 12 cluburi din judeţele Botoşani, Neamţ, Iaşi, Vaslui, Bacău, Galaţi şi Vrancea cu aproximativ 300 de sportivi, printre care şi membrii filialei din Darabani a Clubului Bushido, respectiv Alexandru Horodincu, Alexia Avasiloaie, Andreea Pînzariu, Roxana Bordianu, Ioan Ghiorghiu, Ştefan Cărăuşu, Robert Zaharia, Iasmina Bechian şi Victor Luchian, ultimii doi din Miorcani. Andreea Pînzariu şi Roxana Bordianu s-au clasat pe locul ...  continuare »

Fara comentarii »

Darabaneanca dubla medaliata la Campionatul Mondial de Karate GALERIE FOTO & VIDEO

Sambata, 12 Aprilie, 2014

Între 4 și 6 aprilie 2014 a avut loc la Pristina, în Kosovo, a V-a ediție a Campionatului Mondial de Karate W.S.K.U. (World Shotokan Karate Union). La competiție au participat peste 1400 de sportivi din 34 de țări. România a fost reprezentată de 50 de sportivi, antrenori și arbitri. Delegația din Botoșani a început competiția fluturând tricolorul, fiind port-drapelul delegației României și a încheiat-o la fel, pe podium. Toți cei cinci sportivi botoşăneni ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Credeți că după alegerile de anul acesta, dărăbănenii vor trăi mai bine?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare