Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Andrei Dolineaschi: „Acest spital nu e deschis pentru a dovedi o forţă politică sau a da un semnal, ci pentru cei 30 de mii-40 de mii de oameni”În cadrul deschiderii festive a secţiei exterioare de la Darabani a Spitalului Judeţean „Mavromati”, deputatul social-democrat Andrei Dolineaschi a mulţumit printre alţii, primului ministru Victor Ponta, senatorului UNPR Şerban Mihăilescu şi preşedintelui CJ, Florin Ţurcanu, afirmând în acelaşi timp că în acest caz a primat latura umană înaintea celei politice.

Mulţumesc în primul şi în primul rând d-lui prim-ministru Victor Ponta. Nu fac speech politic, propagandă politică, dar ăsta e adevărul. Dacă nu era voinţa şi sprijinul d-lui, acest lucru nu se realiza. Am dus în anul 2012 o bătălie complicată” a afirmat Dolineaschi, care a mai punctat meritul senatorului Şerban Mihăilescu în redeschiderea spitalului de la Darabani. „Dacă nu era d-lui să ia tot procedeul de la început, probabil nu ajungeam acum la acest moment. Mihăilescu a fost ministru şi atunci le făcea pocnind din degete. Când a trebuit să muncească şi să ia de la zero o Hotărâre de Guvern, nu a crezut în viaţa lui că e aşa de greu” a mai spus Andrei Dolineaschi, care a mulţumit şi personalului unităţii sanitare pentru că a pus presiune pe politicieni.Acest spital nu este deschis pentru a dovedi o forţă politică sau a da un semnal, e deschis pentru cei 30 de mii-40 de mii de oameni arondaţi zonei Darabani care au neapărat nevoie de spital. Să aveţi grijă de oameni, de copii şi îl rog pe d-l manager Damian ca acest spital să funcţioneze la cei mai buni parametri pentru a avea o unitate europeană. Dumnezeu să ne ajute şi spor la treabă” le-a transmis parlamentarul social-democrat dărăbănenilor.
Te-ar mai putea interesa si:  Andrei DolineaschiVictor Ponta
6:00 pm Sambata, 16 Martie, 2013

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Viitorul Darabani a câștigat Cupa României din regiunea Nord-Est, dar marele învingător este delegatul echipei, Costel Nechifor, care, surprinzător, și-a făcut apariția la meci, direct de la București. Acesta a stat pe banca dărăbănenilor o bună parte din prima repriză a meciului

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare