Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

LET’S DO IT, ROMANIA! made in Darabani GALERIE FOTO

Proiectul ecologic „Let’s do it, Romania!”, care a demarat sâmbătă dimineaţă în toată ţara, a aliniat la start şi aproximativ 100  de elevi din Darabani. 59 de copii şi cadre didactice de la Şcoala Generală „Leon Dănăilă” s-au întâlnit la orele 9:00 pentru a face spaţiile verzi ale oraşului Darabani mai curate. Ei s-au îndreptat spre fosta Cabană „Prutul” din Teioasa. Elevii au fost împărţiţi în şase grupe, fiind coordonaţi de către cadrele didactice Diana Apachiţei, Ovidiu Ştefănucă, Lucian Florea, Vasile Dascălu, Dumitru Moloce şi Claudiu Negru. Ei au colectat 150 de saci de deşeuri. „Au mai rămas echivalentul a 4000 de saci de gunoi acolo, dar nu am avut suficienţi saci. Elevii au fost foarte motivaţi, deschişi şi încântaţi că pot fi utili societăţii. Anul viitor dorim să participăm în număr mai mare la Ziua Curăţeniei Naţionale”, ne-a declarat prof. Diana Apachiţei, director adjunct al Şcolii „Leon Dănăilă”.44 de liceeni din cadrul Grupului Şcolar împreună cu profesorii Adina Lupaşcu, Alina Dobrincu, Violeta Gherman, Manuela Olariu, Victor Barbacariu şi Cristian Chiriac s-au înarmat cu mănuşi speciale şi saci menajeri pentru a colecta deşeurile de la marginea Pădurii Buleandra, a drumului naţional 29B care merge la Păltiniş şi a pârâului Velniţei. „Recolta” acestora a fost foarte bogată: peste 300 de saci de gunoaie. „Dorim să mulţumim transportatorilor locali care au asigurat deplasarea elevilor şi profesorilor spre punctele de ecologizare” a spus prof. Alin Prisăcariu, directorul Grupului Şcolar Darabani.   

Click pe fotografie pentru a viziona Galeria foto
 
7:15 pm Luni, 26 Septembrie, 2011

13 Comentarii la “LET’S DO IT, ROMANIA! made in Darabani GALERIE FOTO”

 1. kOkEt spune:

  Ce bine , au cum baietii de acu sa faca gratare in curatenie. De curiozitate ar trebui mers in fiecare luni sa vedeti ce se strange...

 2. black spune:

  Oh , cum se poate ca 7 c sa stranga gunoaie ? :O

 3. BatMan spune:

  Felicitari . Poate se reuseste ca Ziua curateniei Nationale sa fie macar odata pe luna . In felul acesta cei tineri si nu numai vor avea mai multa grija de oraselul nostru in ceea ce priveste curatenia . Felicitari .

 4. white spune:

  bv black le-ai zis-o la 7 c :))=))

 5. Andy spune:

  Speram ca cat mai rapid sa demaram o campanie in numele scolii si nu numai poate , studenti o sa se implice intr-un asemenea proiect, sa nu mai vorbim de autoritatile locale.

 6. Bobby spune:

  Felicitari celor care au participat la aceasta campanie si sper ca anul viitor sa fie mai multi voluntari si mai putine gunoaie de strans

 7. Andy spune:

  Dar de ce tocmai la anul,daca se poate si acum ?

 8. andra a5a spune:

  imi place cum a iesit luiza florea in poze

 9. Iulian spune:

  Dar ce are 7-c ma:)))?

 10. andra spune:

  luiza -i tare

 11. Diana spune:

  @ black & white .. care e problema voastra,bre ? n.aveti ce face?/:) n.aveti treaba? cautati.va !!!!!!!

 12. Andra spune:

  7 C depaseste orice problema pusa in cale..Chiar si strangerea gunoaielor...Felicitari 7 C..

 13. black spune:

  depaseste un r*hat. cls de tocilari si va lauda doamna vanda si cu arama ! Andrus Andreea - locu 1 :))

 14. Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


  Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Tema celei de-a 8-a ediții a festivalului Zilele Nordului este cea a redefinirii continue.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare