Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Scoala „Leon Danaila”, un mare pas spre civilizatie: Corpul A racordat la reteaua de apa, centrala termica noua FOTO


Elevii Şcolii Gimnaziale „Leon Dănăilă” care învaţă în corpul A beneficiază începând de marţi, 6 februarie, de „condiţii europene”, aşa cum ne-a mărturisit conducerea unităţii de învăţământ. Paradoxal, deşi a fost construit în 1964, acest corp al şcolii a fost racordat la reţeaua de apă şi canalizare a oraşului cu aproximativ două  luni de zile în urmă. Vechile sobe au fost înlocuite cu o centrală termică pe lemne după cele care au fost date în folosinţă la Sala de Sport, Corpul D („Şcoala Veche”), Grădiniţa nr.2 şi Şcoala din Bajura. Noua centrală încălzeşte acum 10 săli de clasă, cancelaria profesorilor, cabinetele directorilor, compartimentele Contabilitate şi Secretariat, grupurile sanitare pentru profesori şi elevi, plus holurile.

Lucrările de modernizare a şcolii au debutat în 2007, când unitatea de învăţământ era condusă de directorii Octav Teioşanu şi Stelian Sfeclă, până la finele anului 2008 fiind instalate caloriferele, iar apoi au fost montate uşi şi geamuri termopan şi a fost construit un nou acoperiş al şcolii. În 2009 lucrările au fost sistate, fiind reluate în decembrie 2012, şcoala fiind apoi racordată la reţeaua de apă şi canalizare a oraşului. Mai mult, sălile de clasă de aici sunt acum dotate cu calculatoare conectate la internet. „Banii au venit de la Consiliul Judeţean. Şi-au adus contribuţia la finalizarea acestor lucrări conducerea Primăriei din localitate, deputatul liberal Costel Şoptică şi omul de afaceri Costel Nazare”, ne-a precizat prof. Lucian Florea, directorul Şcolii Gimnaziale „Leon Dănăilă”.

Click pe prima fotografie pentru a viziona mai multe imagini
Te-ar mai putea interesa si:  Şcoala Gimnazială „Leon Dănăilă”Lucian FloreaStelian SfeclaOctav Teiosanu
4:44 pm Joi, 07 Februarie, 2013

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Viitorul Darabani a câștigat Cupa României din regiunea Nord-Est, dar marele învingător este delegatul echipei, Costel Nechifor, care, surprinzător, și-a făcut apariția la meci, direct de la București. Acesta a stat pe banca dărăbănenilor o bună parte din prima repriză a meciului

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare