Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Șanse duble pentru Darabani la Olimpiada națională de IstorieDupă rezultatul extraordinar de la etapa județeană a Olimpiadei de Istorie, școala dărăbăneană a mai primit o veste excelentă. S-au dublat șansele pentru obținerea unui rezultat bun la etapa națională.

În urma redistribuirii locurilor la nivel național, eleva Andreea Timofte, din clasa a VIII-a D, de la Școala „Leon Dănăilă”, a primit dreptul de a participa la faza națională a Olimpiadei de Istorie. Andreea a obținut la faza județeană locul al doilea, cu un punctaj de 92 de puncte, acest fapt îi permite să reprezinte Darabaniul alături de Adriana Teioșanu.La nivel județean, s-au mai calificat la etapa națională a Olimpiadei de Istorie: Rareș Mandache, Colegiul Național „Mihai Eminescu” Botoșani, la clasa a IX-a; Octavian Marciuc, Colegiul Național „A T. Laurian”, la clasa a X-a; Biță Gabriel, Liceul „Regina Maria” Dorohoi, la clasa a XI-a; Ungureanu Alexandru Ionuț, Colegiul National „Grigore Ghica” Dorohoi, la clasa a XII-a.

Adriana Teioșanu și Andreea Timofte sunt coordonate de profesorul Lucian Florea și în perioada 10-14 aprilie, la Râmnicu Vâlcea, au de apărat locul I, adus anul trecut la Darabani de Rareș Mandache.(A.D.A.)
Te-ar mai putea interesa si:  Rares MandacheOlimpiada Nationala de IstorieAndreea TimoftiAdriana Teiosanu
11:52 am Luni, 03 Aprilie, 2023

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare