Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

PROBLEME la Stadionul Orășenesc ”Unii cu datul, alții cu luatul”

După ce Darabaniul a realizat o performanță istorică, promovând pe a treia scenă a fotbalului românesc, ACS Sănătatea întâmpină probleme cu noile vestiare. Datorită unui diferend între autoritățile locale și constructorul clădirii, jucătorii Sănătății au fost nevoiți să se schimbe în cerdacul vechilor vestiare, la amicalul de joi cu Viitorul Costești. Viceprimarul orașului, Alin Gîrbaci, a afirmat că ar fi vorba de rea-credință, în timp ce Gelu Aparaschivei, administratorul firmei care a construit clădirea de la Stadion, spune că lucrurile vor intra în normal după ce se va face recepția clădirii, sperând să se întâmple acest lucru chiar săptămâna aceasta.

În prezent se efectuează lucrări de consolidare a clădirii, iar jucătorii nu au avut acces la vestiare la unele dintre antrenamentele efectuate de antrenorul Cătălin Chirilă. Viceprimarul Alin Gîrbaci a precizat că nu s-a făcut recepția clădirii datorită lucrărilor de proastă calitate, dar dacă comisia va stabili că lucrările sunt efectuate corect, nu ar fi nici un motiv ca Primăria să-și achite datoria față de constructor. ”S-a stabilit o dată pentru recepție. Vom vedea dacă lucrările sunt executate conform. Eu m-am certat cu constructorul care consider că a fost de rea-credință. Nu au nici o legătură lucrările cu activitatea copiilor, pe care i-am găsit ultima dată cu hainele pe gard și m-am simțit ca ultimul om. E un lucru cusut cu ață albă acolo. S-a făcut clădirea, apoi s-a făcut proiectul, nu a fost conform, a venit dirigintele și nu a semnat lucrarea, s-a cerut expert care a spus că nu e adâncimea conformă de fundare, o poveste întreagă” a declarat Gîrbaci.

Președintele ACS Sănătatea ia în calcul mutarea echipei la Dorohoi, în cazul în care problema nu se va rezolva. ”Dacă nu se poate face acolo, facem la Dorohoi. Îi cam urât. Clădire de 100. 000 de euro cu vestiare super-tari…Cu banii respectivi îți faci un vilan de-ți cad plombele. Bine că alții pot să ia, dar să nu dea nimic în schimb comunității, și cât se poate de mult. Unii cu datul, alții cu luatul” a spus Dumitru Dănilă, președintele ACS Sănătatea Darabani. Oficialul Sănătății, Constantin Gheorghiță, era și el foarte supărat săptămâna trecută pentru că șefii Primăriei nu au reușit să rezolve încă această problemă: ”Pe facebook i-am pus, pe facebook putem să-i dăm jos. Ne-am obișnuit ca problemele să se rezolve numai în campanie electorală. Dar acești copii nu au nici o vină ”.”Se vor termina lucrările, se face recepția și o să intre în inventarul Primăriei și o să fie toată lumea mulțumită. Săptămâna viitoare (nr-săptămâna în curs) sper să se facă recepția. S-au respectat lungimi, dimensiuni, doar acum propun niște lucrări de subzidire care au rezultat în urma unei expertize pe care a cerut-o Primăria. Pentru mine, primul scop este ca să se facă recepția finală pentru că au fost două incidente de natură electrică și dacă ar lua foc și ar arde clădirea, constructorul e de vină. Vreau să se intre în legalitate și toată lumea să fie mulțumită. O parte dintre edilii șefi ai Primăriei contestă calitatea lucrărilor, dar clădirea e în picioare, e de atâta timp utilizabilă, dotată cu tot ce trebuie: centrală, sursă proprie de apă, mansardă amenajată și care nu-i prinsă în proiect, e suplimentară la propunerea răposatului diriginte de șantier, ca să dea frumos” a fost punctul de vedere al lui Gelu Aparaschivei, care a evitat să pronunțe cifre și  să vorbească despre eventuala datorie a Primăriei și care a negat faptul că proiectul s-ar fi întocmit după construcția respectivă.

La ultimele două antrenamente jucătorii au avut acces la vestiare, joi au învins categoric (8-0) acasă pe Viitorul Costești, iar duminică s-au înclinat la limită (1-2) pe terenul Bucovinei Rădăuți. Peste mai puțin de 3 săptămâni începe campionatul și ar fi mai mare rușinea pentru cel mai nordic oraș al țării să ne cramponăm în continuare de această problemă, iar echipa să nu beneficieze de condiții decente.

Click pe prima fotografie pentru a viziona mai multe imagini de la cele două partide amicale  
Te-ar mai putea interesa si:  Stadionul Orasenesc DarabaniACS Sanatatea DarabaniCS Bucovina RadautiGelu AparaschiveiViitorul Costesti
10:13 pm Luni, 07 August, 2017

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare