Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

sfaturile pompierilor pentru sarbatorile de iarna

VEZI Sfaturile pompierilor pentru Sărbătorile de iarnă

Marti, 11 Decembrie, 2018

Sărbătorile de iarnă se apropie, iar cetăţenii desfăşoară în gospodării o serie de activităţi pentru pregătirea preparatelor din carne (sacrificarea animalelor, afumarea preparatelor din carne, etc.). Anii trecuţi, mai mulţi botoşăneni au avut de suferit fie de pe urma unor incendii provocate din neglijenţă, fie din cauza unor accidentări (plăgi tăiate, arsuri). Pentru prevenirea unor astfel de situaţii, Inspectoratul pentru ...  continuare »

Fara comentarii »

SFATURI de la pompieri pentru prevenirea incendiilor în noaptea dintre ani

Vineri, 30 Decembrie, 2016

    Pentru ca trecerea de la un an la altul să nu fie umbrită de evenimente nedorite, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani vă recomandă: -  nu utilizaţi artificii, petarde, rachete şi alte mijloace pirotehnice în încăperi şi spaţii închise, cu aglomerări de persoane, balcoane, holuri de bloc şi pe terase. Astfel de activităţi se vor desfăşura în strictă conformitate cu legisla ...  continuare »

Fara comentarii »

Sfaturi de la pompieri pentru Sărbători de iarnă liniştite

Vineri, 23 Decembrie, 2016

Sărbătorile de iarnă reprezintă momentele magice ce reunesc familiile în jurul unui simbol: bradul de Crăciun. Aceste momente rămân permanent în amintirea noastră ca unele dintre cele mai fericite clipe petrecute alături de cei dragi. Pentru a nu acoperi clinchetul clopoţeilor cu zgomotul produs de sirenele maşinilor de pompieri, vă rugăm să daţi dovadă de responsabilitate, înţelegere şi foarte mare atenţie. Vacanţa şi sărbăt ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Credeți că după alegerile de anul acesta, dărăbănenii vor trăi mai bine?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare