Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

SURPRIZĂ la concursul pentru directorii de şcoli „Nu regret absolut nimic”. VEZI notele candidaţilor dărăbăneniMare surpriză la concursul pentru funcţiile de directori de şcoli care a avut loc miercuri la Colegiul Naţional „A.T. Laurian” din Botoşani! Lucian Florea, actualul director în funcţie al Şcolii Gimnaziale „Leon Dănăilă” nu a reuşit să atingă pragul de 35 de puncte pentru a promova proba scrisă, fiind devansat de contracandidata sa, Angelica Creţu, care a obţinut nota 8,37 (41,850 puncte) faţă de 6,37 (31,850 puncte) cât a acumulat Florea. Cea mai mare notă a fost obţinută de directorul Liceului „Dimitrie Cantemir”, Alin Prisăcariu (8,75-43,750 puncte), iar al doilea punctaj i-a aparţinut lui Ovidiu Ştefănucă (8,62-43,100 puncte), care, cel mai probabil, va fi directorul adjunct al Şcolii Gimnaziale.

Candidaţii admişi (Alin Prisăcariu, Ovidiu Ştefănucă şi Angelica Creţu) urmează să participe la următoarele două probe: analiza CV-urilor şi interviul. A fost un concurs foarte obositor atât pentru candidaţi, cât şi pentru membrii comisiilor de examinare. Aspiranţii la posturile de directori au intrat în sălile de concurs la 9:00, iar membrii comisiilor începând cu orele 10:15, şi au plecat de la “Laurian” în jurul orelor 17:00. „După o zi întreagă petrecută în şcoală, acum sunt mult mai relaxată. Să sperăm că va fi şi în continuare bine” a spus Angelica Creţu, imediat după concurs, profesoara de istorie-geografie fiind considerată de marea majoritate „outsider” al acestei competiţii, în special datorită faptului că nu face parte din nici un partid politic. Lucian Florea a declarat pentru Darabaneni.ro că nu este supărat şi că va dedica mai mult timp familiei sale de acum înainte. „Viaţa merge înainte, a fost doar un concurs. Voi acorda de acum înainte mai multă atenţie familiei mele, soţiei mele, care m-a susţinut tot timpul, şi celor doi copii minunaţi ai mei. Nu este nici o tragedie. Nu regret absolut nimic. Când am preluat mandatul am spus că doresc să schimb în bine faţa şcolii „Leon Dănăilă” şi într-o proporţie covârşitoare cred că am reuşit” a precizat Lucian Florea. Fostul director este convins că profesorii Creţu şi Ştefănucă nu vor avea probleme la următoarele două probe ale concursului, afirmând că a felicitat-o deja pe viitoarea directoare a unităţii de învăţământ.

„Şcoala Gimnazială „Leon Dănăilă” dispune de un potenţial uman extraordinar. Sunt foarte multe cadre care ar putea face o figură frumoasă în această funcţie, inclusiv viitoarea doamnă director Angelica Creţu. Asta este viaţa. Mulţumesc tuturor colegilor care au avut încredere în mine, părinţilor şi autorităţilor locale pentru sprijinul acordat până în momentul de faţă, şi am convingerea că şcoala va fi pe mâini bune. Urez succes noii conduceri şi îi asigur de tot sprijinul meu. Sunt bucuros să mă reîntorc la catedră, să inoculez în mintea şi sufletele copiilor pasiunea pentru istorie” a mai spus prof. Florea.
Te-ar mai putea interesa si:  Şcoala Gimnazială „Leon Dănăilă”Liceul „Dimitrie Cantemir”Lucian FloreaAlin PrisacariuOvidiu StefanucaAngelica Cretu
9:30 pm Miercuri, 12 Octombrie, 2016

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

 

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare