Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

A inceput campania electorala. POLITIA VA INFORMEAZA

În 11 mai, în noaptea de joi spre vineri, a debutat oficial campania electorală pentru alegerile locale din 10 iunie. Toată ţara, inclusiv oraşul Darabani, a intrat în hora electorală care se doreşte a fi una corectă. Sub sloganul „Mita şi votul ilegal înseamnă închisoare!” Ministerul Administraţiei şi Internelor, prin structurile sale teritoriale, derulează în această perioadă, o campanie de informare şi conştientizare a cetăţenilor cu privire la sancţiunile prevăzute de lege în cazul votului ilegal şi a mitei electorale. Între timp, a devenit operaţional şi site-ul www.votlegal.mai.gov.ro, unde cetăţenii primesc informaţii legislative, ştiri şi comunicate referitoare la acţiunile structurilor Ministerului Administraţiei şi Internelor destinate desfăşurării în condiţii de legalitate a întregului proces electoral.Conform legii, promisiunea, oferirea sau darea de bani, bunuri sau alte foloase în timpul campaniei electorale, precum şi în scopul determinării alegătorului să voteze sau să nu voteze o anumită listă de candidaţi ori un anumit candidat pentru funcţia de primar, consilier sau preşedinte al Consiliului Judeţean, precum şi primirea acestora de către alegători constituie infracţiuni şi se pedepsesc cu închisoare de la 6 luni la 5 ani. Aceeaşi pedeapsă se aplică şi persoanei care votează fără a avea drept de vot ori alegătorului care votează de mai multe ori în ziua alegerilor.11:40 pm Vineri, 11 Mai, 2012

2 Comentarii la “A inceput campania electorala. POLITIA VA INFORMEAZA”

  1. CM spune:

    Ce m-as bucura sa se respecte aceste prevederi legale,dar parca vad ca se sta sa vada cine va castiga alegerile,si apoi toti oportunistii sa se dea de partea puterii,daca nu au si facut-o.L-as intreba pe de presedintele Biroului Orasenesc al circumscriptiei electorale Darabani,cum de d-na candidat Claudia Tomniuc a facut buletin in 24 ore ?Iata semne de intrebare legat de respectarea legii in Romania.Cei mai vinivati de starea Romaniei de astazi sunt justitiarii nu politicienii carora lise ingaduie sa faca toate matrapazlacurile.

  2. dg spune:

    Daca vrei sa pui aceasta întrebare intraba-l pe primar caci el a dat dispozitie Serviciului de evidenta a populatiei pentru realizarea aceastei performante. Intreaba-l macar daca dna Tomniuc a platit taxa de urgenta sau poate aceea de " EXTREMA URGENTA "

  3. Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


    Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Tema celei de-a 8-a ediții a festivalului Zilele Nordului este cea a redefinirii continue.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare