Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 7 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai puterea ș... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

CSM BUCOVINA RĂDĂUŢI-ACS SĂNĂTATEA DARABANI 2-1 Sărbătoare bucovineană GALERIE FOTO

Atmosferă de sărbătoare la Rădăuţi-Bucovina pe o vreme foarte bună. Bucovinenii au câştigat la limită (2-1) prin două goluri hilare. Amfitrionii invită pe cei aproximativ 500 de spectatori prezenţi pe arena din Rădăuţi la Festivalul Cartofului. La partidă au asistat şi aproximativ 50 de suporteri dărăbăneni.

CSM Bucovina Rădăuţi: Ionuţ Puianu, Andrei Alecsandru, Stejărel Vişinar, Mugurel Florescu, Florin Antonesei, Ibrahim Jamilu, Vasile Vitu (cpt.), Florin Macovei, Iulian Ionesi, Radu Ungureanu, Robert Ciobanu
Rezerve: Valentin Pruteanu, Ionuţ Mihai, Cristi Timiş, Cristian Iordan, Dănuţ Tironeac, Daniel Bălan, Florin Dumitru

ACS Sănătatea Darabani: Andrei Brașoveanu, Adelin Arăpașu, Adrian Stîncă, Adrian Cososchi, Bogdan Lumaicu, Răzvan Ionescu, Adrian Ghiorghiciuc, Alexandru Stancoschi (cpt.), Adrian Nicorici, Bogdan Melinte, Robert Grumezescu
Rezerve: Fernando Hrimiuc, Răzvan Halaicu, Andrei Apetroaie, Răzvan Cărăbuș, Florin Cojocariu, Andrei Pintilei, Vitalie Troian

Partida este arbitrată de centralul  Adrian Frăţilă, ajutat la margini de Silviu Andreiu şi Mihai Martinescu, observator de joc fiind Horaţiu Cioloboc, iar de arbitri Virgil Stărică.

Oaspeţii ştiu mai bine cu “varza”, iar gazdele mizează pe mingi lungi aruncate spre careul lui Braşoveanu. Bogdan “Golofca” Melinte este cel mai activ jucător al dărăbănenilor, dar jucătorii lui Cătălin Chirilă suferă la finalizare. Min. 23 incursiune excelentă a lui Adrian Ghiorghiciuc, care nu reuşeşte însă să dea pasa decisivă pentru Bogdan Melinte. În min. 26 gazdele deschid scorul  după o gafă monumentală în apărare a lui Bogdan Lumaicu, care pică în fund, iar Florin Macovei îl execută uşor pe Andrei Braşoveanu. În min. 42, Radu Ungureanu prinde un exterior, dar balonul pleacă în…pomi. Finalul primei reprize aparţine totuşi dărăbănenilor, Robert Grumezescu fiind cel mai aproape de egalare.

Al doilea mitan a debutat cu o nouă gafă în apărarea dărăbănenilor, şi Iulian Ionesi, cu capul, dublează avantajul gazdelor. Dărăbănenii trimit, în sfârşit, balonul în plasa porţii lui Ionuţ Puianu, dar se semnalizează offsaid. Eforturilor oaspeţilor sunt răsplătite în minutul 65, când Adrian Ghiorghiciuc reduce din handicap, iar vuvuzelele acaparează fondul sonor al arenei bucovinene. Cătălin Chirilă plusează în atac cu Răzvan Cărăbuş, iar dărăbănenii împing jocul spre careul gazdelor, bucovinenii mizând pe cartea contraatacului, nigerianul Ibrahim Jamilu fiind şi el aproape de a-şi trece numele pe lista marcatorilor. Dărăbănenii nu au jucat rău, dar punctele rămân în Bucovina. Gazdele s-au bucurat la final de parcă ar fi câștigat campionatul.

Click pe prima fotografie pentru a viziona mai multe imagini de la meci 
4:55 pm Sambata, 14 Octombrie, 2017

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Președintele Star of Hope International, împreună cu echipa sa, a venit la Darabani să ne învețe cum să avem grijă de copiii cu dizabilități, dar ne-a predat și o lecție de respect. În imagine, Lennart Eriksson face o reverență în fața tinerei psiholog Camelia Pintilie care ne-a mărturisit că motto-ul ei este: ”Unii fac ceea ce trebuie să facă, iar alții fac ceea ce au fost făcuți să facă”

Sondaj
Cum vedeți implicarea omului de afaceri Victor Mihalachi (Victor Construct) ca finanțator principal al Sănătății Darabani?

   
   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare