Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Senator liberal: „Încercând să scoată corupţii din închisori, PSD continuă să batjocorească românii!”După scandalul naţional şi internaţional legat de adoptarea Ordonanţei de Urgenţă 13/2017, PSD continuă să sfideze românii prin emiterea unor poziţii şi propuneri legislative care mai de care mai năstruşnice, transmite senatorul PNL Costel Şoptică printr-un comunicat de presă pe care îl redăm în cele ce urmează:

În această categorie se înscriu şi amendamentele iniţiate de liderul senatorilor PSD, Şerban Nicolae, la proiectul de lege pentru graţierea unor pedepse şi a unor măsuri educative privative de libertate. Opinia publică şi societatea civilă s-au declarat public oripilate la vederea acestor amendamente, care susţin graţierea în întregime a pedepselor cu închisoarea de până la trei ani inclusiv, precum şi a pedepselor de până la şapte ani inclusiv, a căror executare a început, iar restul rămas de efectuat este mai mic de trei ani.

Trecând peste comicăria iniţiatorului acestor amendamente, care a declarat că nu are girul partidului, dar totuşi el le-a depus în calitate de lider al Grupului senatorial PSD, atrag atenţia la modul cel mai serios că partidul de guvernământ continuă batjocura generalizată la adresa românilor. Nici nu s-au liniştit oamenii din oraşele ţării şi din Diaspora după coşmarul cu OUG 13, care protestează şi în prezent cerând demisia Guvernului, că PSD aruncă o nouă „bombă”: corupţii să scape de detenţie! Oare chiar aşa de mult îi preocupă pe pesedişti „confortul” celor încarceraţi pentru comiterea unor fapte de corupţie? Oare amendamentele senatorului Şerban Nicolae nu sunt în aceeaşi notă de sfidare naţională care a stat la baza emiterii şi menţinerii zile în şir a OUG 13? Oare dacă liderul senatorilor PSD nu avea încuviinţarea partidului, a preşedintelui acestuia şi al şefului Guvernului, nu ar fi fost oportun să nu depună aceste propuneri abracadabrante?În concluzie, recomand PSD să înceteze cu această sfidare în formă continuată la adresa populaţiei! PSD să îşi asume câştigarea alegerilor parlamentare şi să îşi vadă de guvernare la modul corect şi onest, cu propuneri sustenabile din punct de vedere uman, social, bugetar, şi nu în ultimul rând, moral!

Aştept din partea formaţiunii de guvernământ o mai mare răspundere şi responsabilitate faţă de români, prin emiterea unor politici publice şi soluţii legislative care să rezolve adevăratele probleme ale ţării. În mod cu totul evident, graţierea celor vinovaţi de comiterea unor fapte de corupţie nu rezolvă problemele din sistemul penitenciar şi nici disfuncţionalităţile existente în legile penale. Le propun colegilor din PSD să facă mai întâi diligenţele necesare în vederea recuperării prejudiciilor rezultate din infracţiunile de corupţie, iar dacă acest lucru nu este posibil, chiar să înăsprească pedepsele, nu să-i scoată basma curată pe cei ce au devalizat bugetul naţional şi, implicit, buzunarele românilor, din puşcării!
Te-ar mai putea interesa si:  Costel ŞopticăPNLPSD
10:03 pm Vineri, 10 Martie, 2017

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare