Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

ALERTA la granita din cauza ploilor. Prutul a crescut cu un metru intr-o oraCotele râului Prut au crescut într-o oră cu un metru, potrivit măsurătorilor efectuate de lucrătorii Sistemului de Gospodărire a Apelor Botoşani. Astfel că, astăzi dimineaţă la orele 10:00, în punctul pluviometric Oroftiana, la intrarea Prutului în ţară, cota de inundaţie (470 cm) a fost depăşită cu trei cm. Comitetele Locale pentru Situaţii de Urgenţă, printre care şi cel din Darabani plus comunele limitrofe au fost puse în alertă în vederea evacuării cetăţenilor şi animalelor din lunca Prutului.

La orele 09:00, râul Prut măsura în acelaşi punct pluviometric 372 cm şi tendinţa este, în continuare, de creştere.Preşedinţii Comitetelor Locale pentru Situaţii de Urgenţă din Suharău, Hudeşti, Darabani, Păltiniş şi Rădăuţi Prut au fost notificaţi să monitorizeze situaţia şi să se pregătească în vederea evacuării cetăţenii care desfăşoară activităţi în lunca Prutului şi animalele aflate la păşunat.

Un echipaj al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani s-a deplasat în zonă pentru monitorizarea situaţiei, respectiv coordonarea acţiunilor de evacuare. La această cotă nu există riscul ca gospodăriile cetăţenilor să fie inundate. Apa ieşită din matcă va inunda doar locurile joase din lunca Prutului” se precizează într-un comunicat al ISU Botoşani.

Te-ar mai putea interesa si:  ISU “Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşanilunca Prutului
11:40 am Vineri, 16 Mai, 2014

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Viitorul Darabani a câștigat Cupa României din regiunea Nord-Est, dar marele învingător este delegatul echipei, Costel Nechifor, care, surprinzător, și-a făcut apariția la meci, direct de la București. Acesta a stat pe banca dărăbănenilor o bună parte din prima repriză a meciului

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare