Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

GATA primul strat de asfalt din Teioasa FOTO & VIDEODupă o lungă aşteptare, mai mulţi dărăbăneni din Teioasa au parte acum de un drum civilizat până la locuinţele lor. Săptămâna trecută s-au turnat 1,4 km de asfalt pe str. Col. Şchiopu, iar muncitorii de la societatea suceveană Fibracis au început în această săptămână turnarea stratului de uzură al drumului.

Proiectul finanţat din fonduri guvernamentale cuprinde asfaltarea a 2,5 km de drum din Teioasa, până la Biserica Sf. Mihail şi Gavril, 2,1 km din Bajura şi 6,4 km din arterele rutiere din interiorul oraşului Darabani. Luni, 17 august, a început turnarea celui de-al doilea strat de asfalt pe 1,4 km din strada Col. Şchiopu şi urmează să se definitiveze şanţurile drumului. Chiar  dacă, cel mai probabil, asfaltarea va continua în Bajura, viceprimarul Relu Cricleviţ nu a putut preciza care stradă are prioritate pentru asfaltare. Se pare că autorităţile locale şi-au dorit ca turiştii sosiţi la Zilele Nordului să parcurgă un drum civilizat de la DN 29A până la concertele din Poiană, dar nu a fost să fie.
 
„Rămâne de discutat. Am vrut să începem de undeva şi am făcut-o de la Teioasa. Am fi dorit să asfaltăm înainte de Festivalul Zilele Nordului. Dorim să terminăm tot anul acesta, dacă se poate. Totul este în funcţie de bani” a declarat pentru Darabaneni.ro, Relu Cricleviţ. În planurile de asfaltare ale autorităţilor se află şi străzile D. Brândză, Unirii, Soarelui, Ion Vodă, C-tin Stere, Muncii şi aproximativ 100 m din str. Tudor Vladimirescu. (foto & video: R.B.)

Te-ar mai putea interesa si:  asfaltareTeioasaasfaltare drumuri Darabaniasfaltare drumuri Teioasa
9:40 pm Luni, 17 August, 2015

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Viitorul Darabani a câștigat Cupa României din regiunea Nord-Est, dar marele învingător este delegatul echipei, Costel Nechifor, care, surprinzător, și-a făcut apariția la meci, direct de la București. Acesta a stat pe banca dărăbănenilor o bună parte din prima repriză a meciului

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare