Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Patru profesori din Darabani participă la concursul pentru ocuparea funcţiilor de directori ai şcolilorMiercuri, 12 octombrie, are loc la Colegiul Naţional „A.T. Laurian” proba scrisă a concursului pentru ocuparea funcţiilor de directori de şcoli, la care vor participa 152 de candidaţi, printre care şi patru cadre didactice ale unităţilor de învăţământ din Darabani. Candidaţii surpriză sunt Ovidiu Ştefănucă, care doreşte să fie director adjunct al Şcolii Gimnaziale „Leon Dănăilă”, dar mai ales Angelica Creţu, care va fi în competiţie cu directorul în funcţie al şcolii, Lucian Florea.

Alin Prisăcariu candidează pentru o nouă funcţie de director plin al Liceului „Dimitrie Cantemir” din Darabani, în timp ce postul de director adjunct al liceului rămâne vacant, nici un cadru didactic nefiind înscris în concurs. Emoţiile cale mai mari sunt la Şcoala Gimnazială „Leon Dănăilă” unde sunt înscrişi doi candidaţi pentru postul de director plin: actualul director, Lucian Florea, şi Angelica Creţu. Profesoara de istorie-geografie a mai ocupat timp de 3 luni în 2009 această funcţie, o amintire nu prea plăcută pentru ea. „Pentru mine este o experienţă” a afirmat Angelica Creţu despre participarea sa la acest concurs. Singurul candidat pentru funcţia de director adjunct al Şcolii Gimnaziale este profesorul de educaţie fizică şi sport, Ovidiu Ştefănucă. Dacă ceilalţi profesori sunt membri PSD, Angelica Creţu nu face parte din nici un partid politic.Dacă vor obţine cel puţin 35 de puncte (din maximul de 50) la proba scrisă, în perioada 17 octombrie-17 noiembrie va avea loc evaluarea CV-urilor şi interviurile candidaţilor, în prezenţa comisiilor conduse de către un inspector al IŞJ, din care mai fac parte reprezentanţi ai autorităţilor locale, membri ai Consiliilor Profesorale sau observatori din partea părinţilor elevilor. Pe 9 decembrie vor fi afişate rezultatele care vor fi validate de Consiliul de Administraţie al IŞJ pe 16 decembrie. 12 cadre didactice candidează pentru funcţiile de director plin dar şi de director adjunct. Prof. Adina Lupaşcu, originară din Darabani, s-a înscris pentru funcţiile de conducere a trei şcoli din Botoşani. 

Te-ar mai putea interesa si:  Şcoala Gimnazială „Leon Dănăilă”Liceul „Dimitrie Cantemir”Lucian FloreaAlin PrisacariuOvidiu StefanucaAdina Lupascudirectori de scolidirectori darabanenidirectori de scoli DarabaniAngelica Cretu
9:36 pm Marti, 11 Octombrie, 2016

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

 

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare