Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Stelică a facut din nou show la cinema: „În Parlament aşa se merge: sus-jos, sus-jos” VIDEOAproape 500 de liberali s-au adunat duminică la Cinematograful Unirea din Botoşani, pentru a vota candidaţii PNL la alegerile parlamentare din decembrie. Printre aceştia s-a aflat şi fostul deputat dărăbănean Stelică Iacob Strugaru. Actualul deputat al Colegiului Darabani, Costel Şoptică, este favorit la o nouă candidatură în Parlament.

„Mă cunoşteţi că în 2008-2012 am fost parlamentar de Darabani, n-am putut să ajut toate colegiile. Am ajutat Colegiul Darabani, dar nici Iisus Hristos n-a fost iubit la dânsul acasă. N-am putut să fac multe pentru că în Parlament aşa se merge: sus-jos, sus-jos. Am respectat toate ordinele ce mi s-au dat şi la urmă…că sunt vinovat. O supărare foarte mare a fost că i-am spus preşedintelui Boc: Cum preşedintele de colhoz are 50 de milioane, iar căruţaşul 90? Dumneata ai 50 de milioane salariu, iar şoferul dumitale 90. Şi de atunci a început tocătura...” a spus Stelică Strugaru, care a ţinut să precizeze că el va părăsi PNL doar în situaţia în care formaţiunea politică va dispărea de pe scena politică românească.„Mulţi spun că voi pleca din acest partid. Eu nu voi pleca la nici un partid, nu mă duc să târâi geanta la altcineva, sunt din 96 în partid, vreau să merg în continuare, doar să nu fie probleme. Ştiţi care e treaba? Se desfiinţează PNL-ul, plec şi eu. Şi acasă, dacă îţi moare soţia, iei alta, te recăsătoreşti că asta-i treaba, nu putem să mergem aşa de-acum. Dacă o să se desfiinţeze…” a mai afirmat Strugaru, conform Botoşăneanul, stârnind hohote de râs în sală. 

foto şi video: www.botosaneanul.ro
 Te-ar mai putea interesa si:  PNLEmil BocStelica Iacob StrugaruCinematograful Unirea
4:27 pm Sambata, 01 Octombrie, 2016

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Viitorul Darabani a câștigat Cupa României din regiunea Nord-Est, dar marele învingător este delegatul echipei, Costel Nechifor, care, surprinzător, și-a făcut apariția la meci, direct de la București. Acesta a stat pe banca dărăbănenilor o bună parte din prima repriză a meciului

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare